agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Sürdürülebilir Doğal Tarım Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni4756Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-07-2012, 18:22   #10
Ağaç Dostu
 
TaşevliBahçe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-03-2011
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 892
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Türkan Mesajı Göster
abicim benim bildigim bu tursuluk hiyar olmali.tursu yapinca tadi deyismeli ben oyle biliyorum tabii uzmanlar daha iyi anlar
bu arada yine domateslerine hayran kaldim agzim sulanmadi desem yalan olur .neyseki oruc deglim.saygilar abicim

Evet doğru biliyorsun ve sen bu işi biliyorsun gerçekten.

Tadının , turşu yapınca değişmesinin yanısıra ; Eskiden acı çıkan hıyarları ucundan kesip kestiğimiz yeri birbirine sürterek köpürmesini ve aclığının gitmesini sağlardık.

Dedelerimizden kalan tohum olduğunu söküp attıktan sonra farkettim bende..

Santini domatesin tohumundan gönderebilirim..

saygılar , sevgiler...

TaşevliBahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025