![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-12-2010
|
Her zaman beklerim,ben her gün öğleden sonra oradayım yanlız gelirken enzimleri almayı unutmayın.Kaptanımız b i karaya ayak bassada uzo'lar gelse.Kaptanım dört gözle senide bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2008
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | ||
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() Burnuma hem uzo kokusu hemde toprak tencerede hindi güveci kokusu geldi. ne burun varmış dimi ![]() Hedefe ulaşmak için iyi burun yeterli olmuyor malesef. Şiddetli yağmurlardan sonra deli gibi akan derenin üzerindeki sırat köprüsünden korkmadan geçmeniz gerekiyor. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Ağaç Dostu
|
Burnum beni bu manzaraya kadar götürdü . Böyle manzara ve koku karşısında kayıtsız kalmak zordu elbette ama etin pişmesini bekleseydin bari Halil bey. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
|
Hindinin lezzetiyle ilgili ilk yorum da Halil beyden geliyor. keyiften sanki homurdanıyordu. Kaptanımız beni uyarıyor acele et yoksa aç kalırsın diye . Halil beyin ne kadar tecrübeli bir avcı olduğunu hatırlatıyor . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
|
Müdürüm bana rahat ol dedi , halil beyin arkasında sırada kesilmeyi bekleyen tavukları göstererek. Bilgide , sevgide , malımızda , hatta değer verdiğimiz herşey paylaştıkça çoğalır . Müdürüm eline yüreğine sağlık kesene bereket olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2009
|
Alıntı:
Bu arada marulların bugünkü hali de belli olmuş oldu. (Merak ettim şu an canlı yayındamıyız.) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2009
|
Alıntı:
(Başka gördüğümüz şeylerde var aslında ama ''görmezceden'' geliyoruz.) Nasıl sıkı takipte olduğunuzuda bilin gayri. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaçsever
|
Tüm dostlarıma teşriflerinden dolayı teşekkür ederim.Kaptanımız nihayet karaya ayak bastı,sağolsun d üşünen hindi feda olsun.Halil bey ddaha tam pişmeden olmuş dedi bizde yedik ellerine sağlık.Nerdeyse parmaklarımızı yiyecektik çok lezzetli olmuş.yenisini en kısa zamanda yapmak dileğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaçsever
|
![]() Sayın Taşevli Bahçe;Güveç tenceresinin kaaynama kokusunu nasıl aldınız anlamadım .Çünkü hava lodos esiyordu,Gün doğu esseydi bahçenden duyardın,size hayran kaldım.Yoksa sinyalmi geldi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
|
Halil ağbi, hayır'dır. Son günlerde seni hangi başlıkta görsek, Vedat Milor gibi, Nedim Atilla gibi.. habire hep birşeyler atıştırıyorsun. Bu gidişle, seni sitemizin Gurmesi ilan etmemiz kaçınılmaz olacak. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
|
Bu manzarayı da görünce bu sefer allah allah nidalarıyla koşarak gelicem gibi gözüküyor.Afiyet şeker olsun efendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Moderatör
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
Alıntı:
Bence, 160.000 tl nin 1/3 ile yola yakın tarla alır, 1/3 ile zevkinize uygun bir bağevi yapar (elek.su vs dahil) geri kalan 1/3 ilede meyve bahçesi kurulur ve diktiğiniz fidanların her yıl çocuk gibi büyümesini görmek daha heyecanlı olur sanırım. selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|