![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Dostum, istersen bir gün sondaj için arazinde bir ön araştırma yapalım ve gerekirse jeofizik etüd yaptırarak kireç taşlarının kalınlıklarına bakalım derim. Rüzgar gülüne gelince, kuyunun içine yardımcı tulumba koyarak 18 metreye kadar su çekebiliriz, dinamik seviye derinde kalırsa ( 10-15 metre gibi) su miktarı azalacağından tulumbanın ününe bir havuz yaptırmak zorunda kalırsın. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
Şimdilik su bedava ya işi savsaklıyorum. Emekli olursam üzerine düşeceğim. 70, 80 m. gibi ılık su çıkıyor, daha altta sıcak su olabilir. Özel bir şirket 5, 6 ay önce sıcak su ile ilgili araştırma yapmıştı. Bilgi istedim vermediler. Aklımdasınız, siz olmadan bu işe başlamam. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Arkadaşım'a uyarılarım.
Alıntı:
Arkadaşım seni sıcak ve ılık sular konusunda uyarmak isteyişimin sebebi bu başlıklarda açıklamalarını yaptığınız doğal tarım çalışmalarınzdaki hasasiyetlerinizi anladığımdan, bu suların tarımsal faaliyetler içinde bitki beslemede kullanımındaki sakıncaları belirtmek açısından içerği hakkında detaylı bilgiler elde etmeden faydalanmamanız yönünde ki endişelerimi belirtmek isteyişimdendir. İşlerinde başarılar dilerim, sevgiyle kal Saygılarımla. |
|
|
|
|
![]() |
|
|