agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Sürdürülebilir Doğal Tarım Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni2767Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 11-09-2012, 16:54   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-07-2009
Şehir: İzmir-Bornova
Mesajlar: 2,974
Galeri: 9
Halil Bey kırmızı bir kıyafet alacak olsam sizin salçanızı gösteririm ''İşte böyle bir kırmızı'' diye.. O nasıl bir güzelliktir, hayran kaldım..
Salça yapmak için 2 gün erken davranmışım yoksa benimkilerin rengi de böyle olurdu.. Sizinkinde domates bibere göre %50 daha az.. Püf noktası bu mu yani? Böyle bir renk veren biber o zaman..


Dün akşam sizi aradım ama açmadınız ''Bu kadın gecenin 2 sinde salça yapıyorsa şimdi ne yapacak acaba'' dediniz herhalde
''Şu üzümlerden pekmez toprağı olmadan, pekmez olur mu ? '' diyecektim..
Name:  100_5078 (Custom).JPG
Views: 1345
Size:  37.0 KB

Sizden ses gelmeyince üzümleri ezip şırasını kaynattım..
Ama o kadar uzun süre kaynadı ki, değişen tek şey rengi oldu..
Name:  100_5079 (Custom).JPG
Views: 991
Size:  30.6 KB
Ben de içine biraz nişasta karıştırdım..
Tadı güzel oldu..
Ama bu ne olmuş oluyor? Onu bilmiyorum..
Sizin tahmininiz nedir
Name:  100_5081 (Custom).JPG
Views: 748
Size:  25.8 KB



Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen Mesajı Göster
(unutuğum vardır mutlaka, orta yaşın sınırındayım ya...)
Aşk olsun, doksanımıza daha çok var

selis Çevrimdışı   Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025