![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2008
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2008
|
Pardon pardon pardon. Evet araştırdım bu çiçek zıpçıktıymış. Ama bizim köyde zıpçıktı ismi başka bir çiçeğe ait. Onu size fotoğraflıycam. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() Bu ara da kazara sizin objektife yakalanmamak lazım ![]() Zıpçıktı Tümü de penceremin önüne dizilmiş Tam yedi tane Arkaları bana dönük yüzleri sokağa El sallıyorlar gelene geçene. “Hey Ayşe, nereye? “Okula gidiyorum,zıpçıktı.. Nasılsınız, iyi misiniz? ” “İyiyiz.. iyiyiz… Hadi sana başarılar…” “Nereye böyle Ahmet abi, “ “İşe gidiyorum kızlar, Böyle sarkarsanız sokağa Sonra boynunuz sızlar..” “Çook şakacısın Ahmet abi Hadi sana da iyi işler..” “Hey, Oktay, yakışıklı.. Yukarıya baksana, Pencereye,pencereye.. Zıp çıktı çiçeklerine..” “Hay Allah siz miydiniz? Ben de Küçük Kedicik sanmıştım Aldanmışım.. Hadi hepinize öpücükler…” Haydi, günaydın dünya.. Biz, çiçekler Hepinize el eder Hepinize iyi günler diler.. Zıpçıktı, demeyin bize ne olur Antalyalı Lale, deseniz de olur Yoksa kalbimiz kırılır İnce belimiz sızlar. Erdal Ceyhan İzmir grubuna güzel bayramlar... Sağlıcakla... Not: Bana kekik ve diğer şifalı otları göndermediğinizi unutmuş değilim, bu böyle biline ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
...![]() Alıntı:
![]() >karabaş... ![]() ... ''Hay Allah siz miydiniz? Ben de küçük bir köpekcik sanmıştım ![]() Aldanmışım... Hadi hepinize öpücükler... ... Sevgili Doktorum size ve...bir 'beğen' ile selam veren ve ileti yazan... Tüm dostlara iyi bayramlar... (bunu böyle bildim gitti...) ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|