![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
peki ya beyaz domatesin çekirdeği... ![]() ![]() sahi beyaz domatesin eridiği, oldum dediği nasıl anlaşılır... ![]() 'bir daha gelişimde pekmez yapacağım' dedi... ![]() _' o zaman beyaz üzümü anlarım da neden siyan üzümün suyu beyazdır' dedik... ![]() _ 'felsefe karın doyurmuyor' ... 'hayra yorulmayan düşler gibisin' dedi... ![]() ![]() ( yaşadığımızı zamanın karmaşalığına gömülmüşüz şimdi geçmişteki zaman daha iyi görünüyor sanki... bu nedenle mi; kontrol edemediğimiz dünyanın yapmakta zorunlu olduğu uğraşlarla örülü yaşamından sızma çabası... mutluluk duyacağımız istekli uğraşlara kovalama çabası... her zaman boğazına kadar suda yaşadığı için midir nostaljiye duyulan özlem; yaşam bir oyun olsaydı da bir mucize olsaydı da eski zamana _ yaşama_ dönebilseydik... onun yetersiz olduğunu da görmeyecek miydik... 'o' mutluluğu kendi dönemin yaşam biçiminde bulamazsa 'öz' de mutluluğa hiç erişememeye mahkumdur...) ![]() ![]() ( dikkat: dekorda bir elma varsa, seyirci sahnenin sonunda birilerinin kandırılacağını bilir... )saygılar... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fişeklerin üzerinde kırmızı gül goncası var sanki? ![]() Düzenleyen limon : 08-08-2012 saat 09:26 |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() http://www.agaclar.net/forum/924972-post46.htm burada 'elma'dan yana... aynı suda _derede_ iki defa yıkanılmızdı... bu defa pisagor' dan yardım aldım... pisagor - uludağ sözlük bir birim philo ile bir birim sophia' yı karıştırıp kompost yaptım ve elmanın taç izine gömdüm... philosophia - uludağ sözlük dekora konan 'elma' da asılda; 'aaa daldaki elmaya bak' şeklindeydi... göz, gez arpacıkta kırmızı_ pek gonca olmasa da_ gül vardı...![]() kandırdım... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
Bence de... Ve de zıpçıktı... bence de Sağlıkla kalın, şiir gibi yaşamınız ve dostluklarınız olsun, bir elma ile kanmayan(kana kana su içme-doyma bâbında). Zaten ortada elma ile kandırılan veya kandırmaya yeltenen de kalmadı bu zamanda bence )).Bencileyinden saygılarımla lütfen. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
emine'nin çiçekleri...
Bu çiçeğin kendisini değil ismini hiç sevmedim... ![]() Burada da hem kandırıldım hem oyuna getirildim hem de çok eski gençlik yıllarının _ karşılıksız değildi_ hesabını ödedim... Bir daha çiçek!lere dokunursam iki olsun...; ..................... ![]() O gün Mete'nin yetiştirdiği sorgumları, Emine'nin oğlu Saim Çoban hayvan yemi olarak hazırlayacaktı, beni de gelir misin demişti; resim çekersin Mete'de görür diye... ![]() İki çeşit incir aynı bedende ve koyu gölgesi keyfe keder duruyor... Emine'ye yetiştirdiği çiçeklerin ismini soruyorum, bazılarını bilmiyorum diyor... ![]() Görüşmeyeli çok oldu, yaşlanmış görünüyorsun, emekli olmuşsun, bağ evi yapmışsın gezmeye geleceğiz bir gün demişti... ![]() ben de yeni emekli oldum, 2 yılımın sigortasını yapmamışlar boşuna çalışmışım üzüm paketleme tesislerinde... emekliliğim için lokma döktüreceğim... gelirsin... ![]() çiçeklerin güzelmiş.. ![]() .... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Emine Hanım'ın emekliliği hayırlı olsun.. Kendisine sevgilerimi iletin.. İnternetteki arkadaşlarınızın arasında onunla tanışmak isteyen birinin de olduğunu arada söyleyiverin lütfen.. ![]() Zıpçıktı ismi aslında o bitkiye o kadar yakışıyor ki.. Emine Hanım o soğanı neden kökledi bilmem ama, umarım almışsınızdır.. Dikip gelişimini takip edin.. Zıp diye zıplayıp, aniden çiçeğini çıkarıveriyor bu bitki.. ![]() Yıllar önce bu cümleyi kuracağınız aklınızdan bile geçmemiştir.. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aslında emine çiçeğin ismini biliyordu... isminden dolayı gönderme yapmıştı...Kökleyip verdiği zıpcıktığı saksıya dik tutar demişti... ![]() tuttu... |
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O salça gibi kızardım işte.. Alıntı:
Asıl kandırılanın siz olacağınızı hiç beklemiyordum halbuki.. ![]() (Bu arada ukalalık olmazsa o bitki Zıpçıktıdır) |
||
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() (bir şiir yazıp 'çiğdem' i siyaha boyayan Dermana'ya aldanmışım...Onun Menemendeki endivyen bahçesini yolacağım...) ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
emine'nin köy evi...
Alıntı:
'Emine bu çiçeği beğenmezsin belki ama ismi güzelmiş, senin enternette arkadaşların varmış bir soruver'' dediğinde anlamalıydım... ![]() komşu kızı belki ailelerimiz avluya giren koyunlar için tartışmışlardı ama hiç küsmedik birbirimize... Çakır Eminem (Azdavaylı Safiye&Grup As...) - YouTube ![]() elindeki zıp_ cıktı' nın bir hinlikle yüklü olduğu kimin aklına gelirdi ki... ![]() ![]() anlamalıydım... ![]() ![]() sevmedim bu çiçeği isminden dolayı... ![]() ![]() emekliliğin hayırlı olsun, güzel keyifli günlerde sevdiklerinle mutlu yaşa... |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Sormadık isimlerini, hepsi bizim gençlerimizdi, bu toprakların çocuklarıydı... ![]() bir kaç gün önce Menemen garajında görmüştüm ikisini, sırtlarında tüm eşyalarıyla (!) öğlenin sıcağında zamanı ağırlaştırmışlar gibiydiler... ![]() Sırtlarında taşıdıkları sanki tüm dünyaları gibiydi... ![]() aslında sormak isterdim... |
|
|
|
|
![]() |
|
|