![]() |
Bugün itibarı ile bütün kızlarımı içeri aldım. Geceler çok soğuk oluyor.
|
[QUOTE=Günüm;702636]Bugün itibarı ile bütün kızlarımı içeri aldım. Geceler çok soğuk oluyor.[/QUO
evet bende bir hafta önce aldım çok rüzgar alıyordu yaprakları sarardı hemen:( |
1 Eklenti(ler)
Ben de Eminönünden bir beyaz bir de sarı aldım eğer renkler de bir karışıklık olmadıysa.Şu anda diğer çiçeklerimle birlikte kapalı balkonda duruyorlar:)
Eklenti 174186 |
Sevgili günebakan ikisinin de kırmızı çıkma olasılığı çok yüksek. Yaprak ve gövde yapısından standart Euphorbia Milii olduğunu düşünüyorum. Birkaç sene önce hepsi farklı renk diye 5 kök satmışlardı bana. Hepsi kırmızı çıktı. Sonra don yediler.
Hangi satıcıdan aldınız? |
Pazar güzeli milii
1 Eklenti(ler)
|
çok güzeller benim kızımdada bir kaç tomurcuk var yakında açarlar inşallah ama fazla yaprak döküyor sanırım mevsimsel bir şey
|
Umarım açar ve seni mutlu eder , ben pek beklemiyordum , 5 gün susuz bıraktım ,
toprağı tam takır olmuştu , anca o zaman açtı . Birazcık hor davranmak sorunu çözdü ;) |
Selamlar
Arkadaşlar ben miliimi dışarı koydum, açık hava seviyormuş diye. Bişey olur mu acaba? Dedim biraz üşüsün de güzel güzel açsın:) Tomurcuk falan görünmüyor benim miliide, inşallah açar. |
Alıntı:
|
arkadaşlar gidip gelip bu sayfalara bakıp aaahhh,aaahhhh çekiyorum delirmemek elde değil:eek:
http://www.ntk-nursery.com/cart/default.php |
Hemen aldım içeri miliiyi, bu sene benimki açmayacak herhalde :( hiçbir hareket yok çünkü.
|
Alıntı:
|
Hayır küçük değil, güneşde gördü ama balkonda değil, belkide açık hava görmediği içindir. Bütün yaz evin içindeydi çünkü. Biraz daha bekleyeyim belki geç açacaktır.
|
1 Eklenti(ler)
işte arkadaşlar benim açmayan nazlı miliim :)
ATTACH]175269[/ATTACH] |
Maşallah kocamanmış Sayın Mavisedir ama bence siz onu camın önüne koyun ışık seviyor bildiğim kadarı ile İnşallah yakında çiçeklerini görürsünüz:)
|
Arkadaşlar herkesin millileri şimdi mi açıyo yaa? Ben haziranda almıştım. Üzerinde kurumuş, kırmızı bir çiçek vardı. Ben de mevsimi geçti herhalde dedim. Ama bakıyorum da herkes tomurcuktan, çiçekten bahsediyor.. Bende tomurcuk yok...
|
benim kızım ağustosta açtı şimdide üzerinde bir kaç tane var ama güneş olmadığı için kırmızılaşmadı ve çok küçük kaldı ama maşallah iyi beni yine de mutlu ediyor:p
|
arkadaşlar ben arada bir kaktüs besinindende verdim onunda faydası oldu galiba ama şimdi dinlenme dönemine girdiği için suyunu azalttım besinde vermiyorum Sevgili Günüm siz ne dersiniz arada besin vermeye devam edeyim mi:confused:
|
Alıntı:
Sevgili yağmur, geçen sene açtı ama çok az ve çiçekleri çok küçüktü. Çiçekleri hep tepesinde açmıştı, yan dallardan vermemişti. sağlıklı bir çiçeklenme değildi bence. Şimdi suyu kestim iyice bir kurusun toprağı belki tomurcukları görürüm o zaman.:rolleyes: |
2 Eklenti(ler)
Komşumun miliisi. Çelik aldım. Tutar inşallah.
|
Teşekkürler Günebakan. İlk gördüğümde pembe sanmıştım ama yavru ağzıymış. Bence de güzel bir renk.
|
Teşekkürler yağ-mur. Bir çelik de milii koleksiyoncumuz Günüm için aldım. Ama siteye en son 19 Ekim'de bağlanmış. Çeliğini suda bekletiyorum. Umarım doğru yapıyorumdur.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben hepsini içeri aldım ama kış gelmemiş meğer. Yapraksız kalacaklar neredeyse.:( |
Arkadaşlar Euphorbia Milii tohumdan üretim çok başarılı gidiyor. Seneye kendi aramızda takas ederiz kızlarımızı.
|
Alıntı:
|
Olsa keşke. Ama özelliği tohumların alınır alınmaz dikilmesi. Beklediği zaman çimlenme yeteneğini kaybediyor. Bu nedenle satışı yok galiba.
|
bir evin camında görüp tüm cesaretimi toplayıp istediğim millim
5 Eklenti(ler)
Eklenti 176397
aslında bende kırmızısı var ama bu daha dikenli bir türü teyze bana verdiğinde üzerinde çiçeği vardı yani daha tutmadı çiçeğim inşallah köklenir Eklenti 176398 bunun birde sarısını aldım ama onun rahatına hiç karışmıyorum inşallah o da tutar;) Eklenti 176399 Eklenti 176400 Eklenti 176401 |
...
1 Eklenti(ler)
|
Rengi ve yaprakları benimkine benziyor. Bu arada ben hala içeri almadım miliii'lerimi. Hatta yeni ektiğim çelik bile balkonda. Alsam mı artık içeri?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025