![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Bir türlü çoğaltamadığım sevimli bitkim. Minik gözyaşları hem çok geç gelişiyor, hem de yeni bitkilerde bu şirin pembelik olmuyor. Annelerine değil, büyükannelerine benziyorlar. Yaprak çeliğinden de sonuç alamıyorum, buruşup kuruyorlar. Dal çeliği denememde fotoğraflardaki dallardan birini kaybettim.Tekrar büyümesini bekliyorum. Ya çok nazlı, ya da benim şartlarımdan daha sıcak iklimler için uygun. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Aşkın göz yaşını pek sevemedim nedense ama bu muhteşem yeni bitkiler bu miniklerdenmi cıkıyor |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Alıntı:
Benimki 3.yazını geçirdi. Bir arpa boyu yol alamadık. İklimin de etkisi olabilir. (Biliyorsunuz İstanbul'da bir semtde ağaçlar çiçek açarken başka semtde kar yağar. Geçtiğimiz kış, havalar ısındı denildiğinde bizim sitenin bahçesinde 1m. kar vardı.) Bir hafta kadar önce dökülenleri toprağa daha özenli koydum. Bitkilere en uygun pencereme yerleştirdim. Her sabah kontrol ediyorum. Çok ümitli değilim ama pembe olarak büyüyebilirlerse ilki sizin, sözüm söz. Keşke diğerleri gibi olsaydı.O zaman hepimiz fotoğraflarına değil, kendisine bakardık. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sayın gçakar bitki belli bir yaşa gelince kızarıyor **** pembeleşiyor olabilir . Euphorbia trigona redin yaprak yapısıda cok degişken baharda hafif yeşilken şimdilerde kankırmızısı . |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|