![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2011
|
Alıntı:
aslında benim isteğim anacın gelişmesi. Yavru vermiş ya da vermemiş onu önemsemiyorum. Ama anacın gelişmesi içinde dedikleriniz geçerli ise o ayrı konu. Şu an için saksı devrilmesi henüz yaşamadım ama devrilecek yerde de tutmuyorum. Şunu da söyliyeyim. Benim saksıyı değiştirmeyi düşündüğüm zamana yani mart ayına daha hepey var. O zamana kadar nasıl bir gelişme gösterir onuda bilmiyorum. Şu anda ki gelişme hızına devam ederse değiştirmek zorunda kalabilirim diye düşünüyorum. Çünkü sizin gönderdiğiniz zamanda ki halini hatırlıyorumda 8 ayda bukadar olduysa 4 ayda da bayağı farkeder diye düşünüyorum. Sonra yaz ortasında saksı değiştirmeye kalkmak sakıncalı olur çok gelişirse değilmi? Dün değil evelsi akşam yani fotoyu çektiğim günün akşamı acayip yağmur yağdı. Yaklaşık 3 haftadır aloa veramı sulamamıştım. Koydum yağmurun altına. Bir güzel hem yıkandı hemde sulandı. Bilmiyorum ama eğer havalar bundan sonra sıcak gitmeyip soğursa mart ayına kadar gördüğü göreceği su o olabilir diye düşünüyorum. Biliyorsunuz bu aloa vera lar zaten fazla suyu sevmiyor ve de soğuklar başlıyacağı için fazla su vermekte uygun değil. Yine de duruma göre kış boyu 1 ya da 2 defa su verebilirim. |
|
|
|
|
| Etiketler |
| aloe vera yetiştirmek, fide, tohum |
|
|