![]() |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Ben de yaptım sukkulent aranjmanı resimlerdekiler kadar başarılı ve düzgün bir tanzim yapamadım,daha sonraki çalışmalarım daha güzel olacak.
|
1 Eklenti(ler)
Bunlarda benim güzellerim :p
|
|
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Sukulentlerin bakımı ile ilgili bilgileri, bu bölüm altındaki diğer başlıklarda ve "üyelerimizin kaktüs ve sukulentleri" bölümlerinde bulabilirsiniz. Size link yazıyorum. Sukulentler hakkında genel bilgiler http://agaclar.net/forum/showthread.php?t=1780 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili İris, echeverianızı çok beğendim. Yaprak kenarlarındaki renk ve çiçekleri harika.
Bettyycim, katkıların için teşekkürler. |
2 Eklenti(ler)
Bu da benden.
Eklenti 218134 Eklenti 218135 Kullanılan Bitkiler Sedum album Sedum rupestre ‘Angelina’ Aeonium decorum Sempervivum gemengd Crassula marnieriana |
5 Eklenti(ler)
|
Duvar panosu şaka gibi.. :rolleyes: Fotoğrafta bir hile olmasın.. Nasıl duruyor onlar orda ;)
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili selis senin için bir kaç fotograf.;)
Eklenti 220079 Eklenti 220080 Eklenti 220081 Eklenti 220082 Eklenti 220083 http://www.lushe.com.au/2010/02/16/s...ng-wall-frame/ |
Aslında kendi aramızda ufak da olsa bir yarışma düzenlesek sukulent arajmanı . zamanı gelmedimi :D
|
Evet bir yarışma olabilir.:) Daha önce düzenlenmişti.
Sevgili iris41 bu başlığı gördünüz mü? http://www.agaclar.net/forum/forumdisplay.php?f=351 |
2009 dan bu yana ne cok degişiklik olmuş . Kaktüs ceşitleri artmış bakış acıları uc noktalarda teşekkür ederim zenfree . yarışmadan kastım canım sıkılıyor hadi bu hafta ne yapalım şeklindeydi :D sıkıldıkca ve yenileri eklendikce sürekli degişiklik yapıyorum :p sukulentlerin yaprakları ya tam güneşte **** cok sogukta kızarıyor dogru bir tahminmi :confused:
|
herkesin düzenlemesi birbirinden güzel emeğinize ellerinize sağlık,bence de yeni bir yarışma zamanı gelmiş artık
|
5 Eklenti(ler)
Bir kaç gündür bir türlü resim yükleme fırsatım olmadı, hemen yüklüyorum.
|
Allahım yarın bir sürü işim var nerden girdim bu konu başlığına.Sayın zenfree çok güzel paylaşımlar harikasınız.
Hatice hanım bu arajmanlarınızı gördükten sonra minyatür bahçe çalışmanızın da son derece güzel olacağına eminim. Renk uyumu kurgu hepsi harika olmuş tebrikler.. |
4 Eklenti(ler)
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim.Araya şu resimleride ekleyip gelecek olan yeni çalışmamın sinyallerini vermek istiyorum,bitkilerle çekilmiş görüntüsü bir kaç gün sonra bitkiler tamamen toprağa tutunmadan asmak istemedim.
|
Hatice Hanım merakla bekliyoruz. Çok özenli bir çalışmaya benziyor. Hepimize örnek olacak.:)
Eklediğiniz fotograflar da çok güzel. |
Evet sevgili Haticeden bir duvar çalışması göreceğiz galiba.:) Hatice hanım saksıdaki sukulentler çok hoş. Ama yakın çektiğiniz için saksının bütününü almamış. O düzenlemeleri saksıların bütününü görecek şekilde fotoğraflayabilseniz çok hoş görüntüler ortaya çıkacak. Merakla bekliyorum:)
|
Sevim hanım saksı çok büyük uzaktan çekince çok flu çıkıyor **** ben yapamıyorum resim konusunda çok yeteneksizim. Duvar panosu ve minyatür bahçeye odaklandım yakında ikisini de fotoğraflarım.
|
Sayın kabuscuk'un düzenlemeleri.
http://www.agaclar.net/forum/showpos...7&postcount=10 |
3 Eklenti(ler)
benim sepetlerde bir hareket başladı,sedum ve sukulentler büyüyor.
Eklenti 221699 Eklenti 221700 Eklenti 221701 sevgili zenfree,senin link yeşil bit başlığına gidiyor,kabuscuk'un düzenlemesine değil :) |
Gerçekten muteşem görünüyor. Son karede echeverialar açınca daha da güzel olacak. Kutluyorum seni.:)
|
|
Sevgili ardabora, bahçenizdeki sukulentlerinize de bayılıyordum, sepetlerdeki lalelerinize de.. Sepetlerdeki sukulent düzenlemeleri de çok çok güzel olmuş. Elinize sağlık.
|
Teşekkürler arkadaşlar...
Zenfree,bu ara echeverialara karınca dadandı,aynı zamanda graptopetalum paraguayense de karıncaların istilası altında...İnşallah çiçeklerini sağ salim açarlar. Limon, ön bahçede,yerde yayılan sedumların çoğu rahmetli oldu.Onların yerine fare kulağı yaymaya çalışıyorum,en azından susuzluğa dayanıklılar.Lalelerden de bu yıl pek verim alamadım. Aslında bu sene bahçede yere dikili olan bitkilerin çoğundan memnun değilim.Toprağımız öyle kötü ki,sen de biliyorsun. Bahçenin tamamını en az bir metre kazıp kamyon kamyon toprak getirmek lazım. :( Havalar birden ısınınca, parmağımı değil elimi sokacak kadar yarıklar oluştu.Sanki fay hattı benim bahçeden geçiyor. Üstüne üstlük toprağa geçirdiğim fideler hem kötü topraktan hem sıcaktan ya bozuluyor ya da gelişmiyor. Off çok dertliyim,ben gidiyorum cemo'nun bahçesine,gözüm gönlüm açılsın biraz.;) |
Yabancı sitelerde dikkat edersen toprak alanların üzerini ya ağaç kabuklarıyla ya samanla kaplıyorlar. Bu toprağın nemini kaybetmesini ve yabani ot oluşumunu engelliyormuş. Toprak nemini kaybettikçe hem sertleşiyor hem çatlıyor.
Bu sene yaz geç geldi dedik ama aşırı nemle geldi. Bence artık tropikal bitkilere yönelsek daha az sorun yaşayacağız. :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025