![]() |
Arajmanlarda sıkca kullanılan alaca echeveria hala bulunurlugu yok son resim cok hoşuma gitti ;)
|
Alıntı:
|
Aeonium ların neredeyse bütün ceşitleri harika ;) Teşekkürler Selenn hanım .
Siyah cim ile daha hoş bir görüntü yakalanmış. |
2 Eklenti(ler)
Benim arajmanlarimdan ikisi ama ikinci saksidaki birkac bitki yumusamaya basladi sebebi ne olabilir yardim edermisiniz..
|
1 Eklenti(ler)
....
|
2 Eklenti(ler)
Bu da benim küçük çalışmam...
|
Bilen arkadaslara bir sey sormak istiyorum. Ust resimdeki kirmizi sedum tamamen yesil oldu. Bu mevsimsel birsey mi? Kisin yine kirmizi olacak mi yoksa yanlis bakimdan dolayı olan bir şey mi? Teşekkür ederim!
|
Çok teşekkür ederim!
|
3 Eklenti(ler)
Birkaç aranjmanım daha :rolleyes:
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim mandalinleerik, sadece noktalı tencereciklerde delik yok. Diğerlerinde var. Ama bir sorun yaşamadım, dengeli suladığınız sürece problem yok.
|
Alıntı:
|
Sn venus_absolute en kolay delinenler o tencereler bende de aldığım manda yoğurtlarının kapları vardı. Şimdi saksı olarak kullanıyorum. Önce bir bıçakla sırlarını açtırıp sonra el vidalama makinası ile onun matkap uçları da var onlarla yavaş yavaş delebiliyorsunuz. Ben o makina ile seramik saksılarında altlarını deldim. Ne kadar dikkat ederseniz edin altta biriken suyu fark edemiyorsunuz. Kayıplarım çok olunca artık deliksiz saksı kullanmıyorum. Arajmanlarınız çok güzel ellerinize sağlık. Bol çiçekli günler dilerim.
|
Sn Turkankaragoz cok tesekkurler, tavsiyenizi dikkate aldim. Semprevivumlarla zaten daha yeni anlaşmaya başladım. Su güneş dengesini bir türlü ayarlayamiyordum. Hemen delik açıyorum!
|
1 Eklenti(ler)
Dün böyle bir aranjman yaptım. Umarim beğenirsiniz.;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Aranjmanlarım :p
|
merhaba
Alıntı:
|
camda sukulent için delik şart mı??
2 Eklenti(ler)
Merhabalar,
Sukulente yeni yeni merakım oluştu.. Tabii hemen arajman yapmak istiyorum ancak henüz çeşidim yok. Merak ettiğim; ekli fotografdaki gibi camda bakım mümkün mü?? minimum toprak ve sulama ile cam içinde sukulent büyütülebilir mi?? Ayrıca diğer fotograf (minik yuvarlak kutular) benim evimde baharatlık olarak kullanılıyor. Örneğin muftakta (az güneş alan ) bu tarz sukulent arajmanı yaşar mı?? Deneyiminiz varsa paylaşmanızı rica ederim, teşekkürle |
5 Eklenti(ler)
çok güzel örnekler var. benimde sayfaya katkım olsun istedim. henüz bahçenin büyük işlerinden dolayı bunlara fırsat bulamadım ama bir bağımlılığın başında gibi hissediyorum kendimi. dikey çalışmayı özellikle çok beğendim.
|
hepsi de çok güzel
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba,
Ben henüz yeni başladım. Sizin kadar güzel ve yaratıcı aranjmanlarım yok ama sizinle birlikte öğreneceğim sanırım. ;) |
2 Eklenti(ler)
Merhaba,
yaptığım ilk aranjmanların fotoğraflarını ekliyorum. Bu bitkilerin aynı saksıda yaşamasının su, güneş ihtiyacı bakımından bir sıkıntısı var mı bilemiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim. |
Çok güzel olmuş elinize sağlık.
|
Benim yaptığım Aranjman
1 Eklenti(ler)
Bu haftasonu yaptığım düzenleme :-) Dallar ve kayalar biraz kalabalık olmuş sanki ? ne dersiniz?
|
1 Eklenti(ler)
Benim ortaya karışık lar :)
|
Merhaba,
bazı aranjmanlarımın zeminlerini yosunla kaplamak istiyorum. Bunun için de yine agaclar.net'in forumlarından aldıgım bilgilerle; topraktan aldıgım yosunla yogurt ve yagmur suyunu karıştırarak bir sıvı hazırladım ve sukkulent ağırlıklı arajmanımın topragına doktum -az miktarda-. Sorum şu; yosunu surekli nemli tutmak gerekiyor, fısfısla da nemlendirsem bu sukulentlerin çürümesine sebep olur mu? ve tabi yogurt'un da nasıl bir etkisi olur? ona gore yosundan vazgeçip sulamayı keseceğim... |
bunlarda benim çalışmalarım
5 Eklenti(ler)
arkadaşlarıma yaptığım hediyelerden bir demet.
Eklenti 536737 Eklenti 536738 Eklenti 536739 Eklenti 536740 Eklenti 536741 |
kızımın öğretmeni için öğretmenler gününe özel
3 Eklenti(ler)
|
Sn. Murat Doğan,
Görsel olarak çok güzel çalışmalar olmuş, ellerinize sağlık ama ihtiyaçları farklı olan türleri bir araya getirmişsiniz. Güneş isteyenle istemeyen, soğuğu sevenle sıcağı seven bir arada. İlerleyen dönemde sorun yaşanır... |
Sayın Loveforlife uyarınız için teşekkür ediyorum. doğrusunu isterseniz türler hakkında çok bilgim yok. dediğinizi kullandığım türler açısından açabilir, detaylandırabilirseniz bana çok katkıda bulunmuş olursunuz. Hiç olmazs bundan sonrası için daha kalıcı işler yapmış olurum.
|
Ben de bir kaç saksıda sukulent düzenlemesi yaptım. Gelişmelerini bekleyip paylaşacağım inşallah
|
Amatör Sukulent Aranjmanım
4 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar. Sizlerin güzel çalışmalarınızı görünce gaza geldim ve bende bir aranjman için kolları sıvadım. Uzun bir araştırma süreci sonunda ortaya böyle amatörce, naçizane bir çalışma çıktı. umarım beğenirsiniz. Tavsiyeleriniz olursa, zevkle dinlerim.
|
Aranjmanlar çok güzel. Ellerinize sağlık
|
Çok Teşekkür Ederim. Bakalım devamını da getiririz umarım...
|
5 Eklenti(ler)
Bu da son calismam...
|
Bugün kalınvalidem için çok harika bir sukulent aranjmanı yaptım, bayılacak diye düşünüyorum ama hemen götürmeyeceğim sanırım. Bitkilerin biraz gelişmesini bekleyeceğim.
Saksıda dört çeşit var acem halısı, autumn joy, sedum palmeri ve adını bilmediğim ama çok hoş yaprak yapısına sahip bir sukulent daha.. Kalanchoe eklemekte şu an aklıma geldi görünce :) |
yeni çalışmalar
4 Eklenti(ler)
yeni çalışmalarımı paylaşayım dedim arkadaşlar.
Eklenti 561516 Eklenti 561517 Eklenti 561518 Eklenti 561519 |
bir diğer çalışmam
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025