![]() |
Sukulet (sukkulent hangisi doğru bilemedim forumlarda her ikisi de kullanılıyor) gerçekten çok değişikler ve hep dikkatimi çektiler. Fotoğraf beğenileriniz için teşekkür ederim Fotoğraflar, Osmaniye Zorkun yaylası, Batı ve Orta Karadeniz ile Keşan - Mecidiye yolu arasında orman içinden.
Bu arada kendi sayfamı açmayı çok isterim ama sayfa açmaya yetkim yok sanıyorum. Ya da beceremedim :) yardım ederseniz sevinirim. |
arajman örneklerine benden de bir iki katkı...
5 Eklenti(ler)
internette alınmalar, benimkileri de ekleyeceğim inşallah en kısa zamanda :p
|
2 Eklenti(ler)
Bu iki türden elinde olan arkadaşlar varsa beni mest ettiler... paylaşırsanız, paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.
|
bu da sukkulentlerini asmak isteyenler için
1 Eklenti(ler)
;) çok güzeller yaaaa...
|
bunlar nasıl sulanır arkadaşlar... sukkullentler ıslanınca zarar görmüyorlar mı?
|
Yukarıda sorduğunuz ikinci bitki "Agave Victoria Reginae"
Fotoğrafını Rumeli Kavağındaki Ünal Çiçekçilik te çekmiştim. Çeşitli büyüklükte saksılarda satılıyordu. Küçük boyunu alıp geniş bir saksıya geçirdiğimiz taktirde çok hızlı büyüdüğünü söylemişlerdi. İnternetten gördüğüm kadarıyla, yeşil duvar tarzı düzenlemelerin bir sulama düzeneği var. Su en üstten veriliyor. Tel sepete dikilenler de üstten sulanabilirler. Zaten kullanılan bitki harcı nemi uzun süre hapsettiği için çok sık sulanmaya ihtiyaçları yok. Sulanacağı zaman da üstten suya doyana kadar verildiğinde sıcak yaz günleri dışında 1 ay kadar sulamaya ihtiyaç olmayacaktır. Bence... |
Acemiler icin düzenleme :)
Merhaba,
Sukulent düzenlemelerine hayran kaldim ve bu konuda cok heveslendim birden. Sizden ricam böyle düzenlemeler yapmak isteyenler icin sukulent ve kaktüs gruplamalari yapabilir misiniz? Su, isik ve isi acisindan ayni grupa girebilecekleri paylasirsaniz cok sevinirim. Tesekkür ederim simdiden. |
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/895298-post71.htm mesajımdaki linkten ulaşabilirsiniz. |
|
|
|
Alıntı:
|
Ben su verirken aman yapraklarına değmesin, bozulmasınlar diyorum. Sularken ne kadar rahat. Yapraklarda sulanıyor. Bizimki sakınan göze çöp batarmış örneği galiba!!!
|
Arkadaşlar, muhteşem paylaşımlarınız için teşekkür ederim, bunlara bakmak sanırım ömrümü biraz uzattı. Bitkileri değişik kaplara koyuyorlar. Zannetmiyorum hepsinin dibi delik olsun...? Benim kocaman bir cam tabağım var. Dibinde tabi delik yok. Kompozisyon için muhteşem olur diye düşünüyorum. Deliksiz olması sizce büyük sorun mu? Deliksiz objeleri kullanan var mı? Teşekkür ederim.
|
Sayın venüs absolute, verdiğiniz linkleri tek tek açıp bakmak çok yorucu. Bunun pratik bir yolu var mı ?
|
dün ben onları koyduktan sonra resim olarak görünüyorlardı, şimdi ise ben de link olarak görüyorum. acaba yanlış birşey mi yapıyorum. üzgünüm
|
5 Eklenti(ler)
Birkaç resim daha
|
3 Eklenti(ler)
Heykeller
|
5 Eklenti(ler)
Birkaç tane daha
|
3 Eklenti(ler)
şu atın üzerindeki sempervivumlar, tüm ağaçlar.net üyelerine yeter sanırım :))
|
|
|
|
5 Eklenti(ler)
Bunlar da benim ilk arajman denemelerim. Umarım beğenirsiniz...
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Seramikten yaptığım saksıları ile sukulentlerim..
Eklenti 289735 Eklenti 289736 Eklenti 289737 Eklenti 289738 Eklenti 289739 http://yamadorian.blogspot.com/ |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Fincanlar ve mutfak gereçleri...
5 Eklenti(ler)
Mutfağımızda eskimiş veya tek kalmış kupalar, bardaklar ve başka gereçler için birkaç fikir...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025