![]() |
Patlıcan İnciri
4 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 133927 Eklenti 133928 Eklenti 133929 Eklenti 133930 |
Alıntı:
Şu anda patlıcan inciri üzerinde görülen incirler biraz daha büyüdükten sonra dökülmeye başlayacaktır.Yani ilk meyvesini olgunlaştıramayacaktır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Karadenizli arkadaşlar aşağıdaki incir fotoğrafları patlıcan incirine mi ait acaba?
Eklenti 134227 Eklenti 134228 Eklenti 134229 |
2. ve 3. resim kesinlikle. 3. resim istahimi kabartti, mukemmel bir ornek.
|
İncir fidanı temin etmek isteyen arkadaşlar, buyrun bakalım çeşit çeşit incir fidanı,bu sene geçti artık ama seneye bu kaliteli incir fidanı çeşitlerinden temin
edebilirsiniz.İşte link: http://basakfidancilik.com/urun_list.asp?KAT=15 |
5 Eklenti(ler)
Üşenmeden gidip çatıdaki incir çeliklerinin fotoğraflarını çektim.Çeliklerin yandal sürgünlerini ve küçük yeni doğan meyvelerini koparttım.Sadece çeliğin üst göz sürgününü bıraktım.
Eklenti 134461 Eklenti 134462 Eklenti 134463 Eklenti 134464 Eklenti 134465 |
Alıntı:
|
Adamlarin 80 cesit beyaz inciri var, hepsi ayni gibi gorunuyor bana. Biz de biraz yaratici olalim her gordugumuz mor incire patlican demeyelim. Samsun Karasi, Kerimbey .... gibi. Buradan Karadeniz ( Gelemen ) Tarimsal Arastirmalar Enstitusunu isim tesciline davet ediyorum. Incirine sahip cik ey Samsunlu! =)))))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
saygılar |
1 Eklenti(ler)
|
Harika bir tablo, hangi yörenin veya ülkenin incirleri bunlar?
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Yeni diktiğim incir çeliklerini karıncalar istila etmiş.Neden acaba?Çeliklere zararları olurmu
Eklenti 136030 Eklenti 136031 Eklenti 136032 Eklenti 136033 Eklenti 136034 |
Gelecek yıl için yedi veren siyah(mor) incir çeliği isteyen arkadaşlar için ikişer çelik üzerinden en fazla 50 kişiye Alaçatı yerli incir çeliği gönderebilirim.
Kış ayların da sıkça don gören ve eksi 5 C derece nin altını gören yerler de yetişmesi çok zor. Lütfen buna göre istekte bulununuz. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Değişik incir çeşitleri...
Eklenti 136129 Eklenti 136140 Eklenti 136141 Eklenti 136142 Eklenti 136143 |
Alıntı:
|
Karınca ve yaprak biti ortak menfaatleri gereği böyle bir birliktelik kuruyorlar.
Karıncalar yaprak bitinden besin alıyor karşılığında onu koruyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar kuru incirlerin genel de siyah incirlerden (kara haylik) yapıldığını görmedim. Siyah incirlerinde kurusunu yapan veya kurusu yapılan siyah incir varmıdır?
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Resimdeki Bursa Siyah İncirinin, resmi güncelmi, Yoksa resim eskimi, |
Sevgili Romantik,Bursa siyahı inciri fotoğrafını netten bulup yükledim.Afedersiniz resimin eski veya yeni olması neyi değiştirirki.Bu soruyu neden sorduğunuzu anlamadım.
|
Sevgili aliok1,
Acaba dedim, Bursa Siyahı bu kadar erkenmi meyve veriyor diye düşündüğümden, resimi sordum, Alıntı:
|
Sevgili Dostum,
İncir konusunda uzman olduğundan böyle sordum, Bizim yörenin incir çeşitleri yeni yeni uyanmaya başladı. |
Sevgili romantik bizim ege şartlarında bursa siyahı ağustos başı gibi olur.Hasadı uzun sürer.Gerçekten çok kaliteli bir incirdir.Tadı ve aroması harikadır.Saygılar.
|
4 Eklenti(ler)
Noa isimli üyenin yüklediği bursa siyahı inciri
Eklenti 137997 Güler hanımın yüklediği bursa siyahı Eklenti 137998 Eklenti 137999 Buda başka bir bursa siyahı fotoğrafı Eklenti 138000 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025