![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-06-2012
|
Brown Turkey
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu incirin küçük meyvelisinden bahçede var. Çok lezzetli. İlk meyveler büyük incir gibi oluyor. Sonra küçülüyor. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
o bahsetdiginiz ufak incir yamurdan ve asiri tutubetden etkileniyormu , bizimkiler hemen eksiyor ve yenmiyor. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Hayır, etkilenmiyor. Küçük, yeşil renkli serçeye benzeyen bir kuş çok olgunlaşanları yiyor. Onun haricinde incire herhangi bir şey olmuyor. Çok dayanıklı ve lezzetli bir incir. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
|
harika bir incirmis bende 10 cesit incir var hepside olgunlasmaya basladiginda bir yamur yagdimmi hepsi eksiyor ve yenmiyor asiri rutubetden hepsi catliyor kuslardan bir soyunum yok sorun sincaplarda kaysi ve armut oldugunda incirlerime dokunmuyorlar yoksa sincaplardan bize kalmiyor. olmasina yakin uzerine ag gatiyorum agi kemirene dek birazcik olsun topluyabiliyorum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
|
bir sorum olucak 2 ay oce postayla bardacik ve patlican inciri taze kesme 20cm boyunda dallar geldi cogu koklendi yaprak aciyor bunlari cogaltip putun incirlerimi kalem ve goz asisinlar edgistiricem bunlarin yamurdan ve rutubete karsin nasildir sizde varmi ? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Patlıcan ve bardacık nemli bölgelerde diğer cinslere nazaran daha iyi olur. Çatlama ve ekşime daha az görülür. Çelikler büyüyünce onlardan yabani incirlere aşı yapacaksanız, ağırlığı patlıcan incirine verin. Patlıcan inciri, incir cinsleri içinde en tatlı olanıdır. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Beyaz Orak-Bursa Siyahı-Göklop-Morgüz-Sarılop-Siyah Orak-Sultan Selim-Sarı Zeybek-Yeşil Güz aydinda bir fidancida buldum bunlar hakkinda bilginiz varmi ? |
|
|
|
|
![]() |
|
|