![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 9,027
|
Zararlı bakteri riskini azaltmak için en azından ekşi yoğurt suyu kullanın. Gübre olarak değerini arttırmak için EM kullanmakta fayda var. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
Şehir: Appleton-İngiltere
Mesajlar: 1,706
|
Alıntı:
Deneyin görün derim. Ama bana sorarsanız, oksijenli su ile oksidasyon olur. Fermentasyon olmaz. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Selamlar. Oksinenli suyu en son işlem bittikten sonra dezenfekte için kulanmayı düşünüyorum zaten. Önce eklersek fermente olayını bozar sanırsam. |
|
|
|
|
![]() |
|
|