![]() |
3 Eklenti(ler)
bunlar da benım cıgdemlerım. ocak basında ekmeme ragmen dısarı cıktılar, bir ara ümidimi yitirmiştim :) simdi ne zaman cicek acacaklar bunlar, cok sabırsızım :) bu arada hepınızın cıgdemlerı cok guzeller :)
Eklenti 475707 Eklenti 475708 Eklenti 475709 |
çiğdem soğanlarının çiçek sonrası bakımı nasıl olmalı?
|
3 Eklenti(ler)
Bence en kolay soğanlı çiçek, çiğdem...
Bakarmısınız ben bile (!) açtırabildim:D |
4 Eklenti(ler)
Bu sene amaryllisbahcesinden aldığım soğanlar yanında hediye olarak geldiler.
Çok güzel açtılar. Baharı müjdelercesine... Eklenti 476233 Eklenti 476234 Eklenti 476235 Eklenti 476236 |
1 Eklenti(ler)
günaydın:)
|
1 Eklenti(ler)
buda benim bahçemden...
|
5 Eklenti(ler)
23 Mart 2014' den
3 sene önce dikip, hiç dokunmadığımız çiğdemlerimiz; Eklenti 480159 Her sene bahar başlangıcında, Eklenti 480160 Güzelliklerini sergileyip, Eklenti 480161 15 günlüğüne de olsa, Eklenti 480162 İçimizi ferahlatıyor. Eklenti 480163 |
1 Eklenti(ler)
Merhabalar..Geç de olsa..Bahçemizin güzelleri..
|
güz çiğdemlerim çıkıyor haydi hayırlısı
|
çiğdem
Alıntı:
Elimde 2 adet saksı var şuan boşta. Ben istiyorum ki bunlar renkli oldukları için hepsi bir saksıda toplu halde güzel güzel dursunlar :D |
1 Eklenti(ler)
Crocus mathewii, Antalya 29,10,2014
|
Crocus 'genel'
1 Eklenti(ler)
Hem bahçemde hem de etrafımda görebildiğim Crocusları resimledim.
Crocus mathewii menekşe rengi boğazı ile muhteşem bir güzellik.. |
1 Eklenti(ler)
Crocus asumanie, saf beyaz..Turhan Baytop eşi Asuman Baytop adını taşıyan güzellik..
|
1 Eklenti(ler)
Sternbergia clusiana ile C. asumanie kardeşliği..
|
Geçen yıl soğanları saksıdan çıkartmamıştım, ekim ayında saksı degisimi yapmak icin toprağı açınca 4 tane soğan kaldıgını görüp nergislerin yanına ektim. Bakalım çiçek açacaklarmı. Bu sene bir paket daha soğan alıp ektim ama saksıları küçük oldu sanırım..
|
Alıntı:
|
merhabalar çiğdemlerim daha yeni çıkmaya başlamışlardı 2-3 cm oldular, şu anda üstlerine kar yağdı neyapmalıyım acill cevap lütfen ..
|
Alıntı:
|
saolun sayın muda teşekkürler :) karın altında bırakmak istemiyodum ama kalsınlar madem iyi olacak
|
1 Eklenti(ler)
En erkencimiz
|
1 Eklenti(ler)
Açtı bile 😄
|
1 Eklenti(ler)
Bugün çok daha güzeller :)) sineğin de payı var tabi :)))
|
Herkesin maşallah çiğdemleri çok güzel. Sonbaharda çiçek açacak çiğdem soğanlarını ne zaman ekmek gerekir?
|
5 Eklenti(ler)
Geçen hafta resmini çektiğim çiğdemler. Şimdi oldukça fazla kar altındalar. Doğal halde kendiliğinden çıkıyorlar.
Eklenti 536639 Eklenti 536640 Eklenti 536642 Eklenti 536643 Eklenti 536644 |
2 Eklenti(ler)
Bunlar da aynı yerdeler. İlk karlar yağmadan önce çok daha fazla idiler. Sarı çiğdemler yoktu. Şimdi bunlar azaldı. Sarı çiğdemler çoğaldı.
Eklenti 536645 Eklenti 536646 |
Alıntı:
|
Sayın Tabus;
Pembe renkli olarak görmedim. Tam beyaz da değiller. Biraz sıkıntılı rüzgarlı zamanda resimlerini çektim. Şimdi yarım metre kar vardır üzerlerinde. Daha önce de o kadar kar vardı. Güneş gören güney taraflarında olanlar açıyor. Daha sonra daha soğuk olan yerler de açanlar oluyor. Zaman içinde biraz daha fazla resimlerini eklerim. Başka bir yerde de buna benzer çiğdemleri ilkbaharda topluca görmüştüm. Resimlerini bulabilirsem eklerim. İlk paylaştığım sarı çiğdemlerde çiçeklerin dışındaki koyu çizgiler dikkatimi çekti. Bunlar soğuk nedeni ile mi oluyor. Yoksa aslı mı o. Şimdiye kadar başka yerdeki çiğdemlerde böyle bir renk görmedim. Tabi dikkat etmediğimiz için farkedememiş de olabiliriz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Açmaya devam ediyorlar :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025