![]() |
3 Eklenti(ler)
Amaryllis Mambo 5 çiçeğini de açtı ve 2. çiçek sapını uzatıyor bakalım o kaç çiçek açacak, ve arkasından 3 çiçeğin 2 sini açan Amaryllis Athene oda 2. sapını uzatmaya başladı pek bir sevindim ağzım kulaklarım da :D:D
|
4 Eklenti(ler)
Amaryllis Bingo ve Amaryllis Apple Blossome çiçek açtı ama Apple Blossome biraz sönük açtı saksı değişiminde hiç canlı kökü kalmadığını ve soğağanın 1-2 kat dış kabukları çürümüş gibiydi onları temizleyip ektim çiçek açtı ama baygın baygın ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.
|
betty nereden aldınız soganları? kırmızı çok güzel
|
Bauhouse dan aldım arkadaşım ;)
|
Soğanlara ne kadar ödediniz acaba?
|
9.75 TL. idi fiyatlar
|
3 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu yıl amarilisim o kadar hoş açtı ki ben bile şaşırdım.
|
Sevgili hocam100 şaşılacak kadar güzel ve dolgun açmışlar maşallah :)
|
Hocam muhteşem koyu kırmızı .
benim Amalisler bu sene berbat halde :( evin sıcagı iyi gelmedi . 1 sogan sanırım ölürken 3 yavru vermiş tek güzel tarafı bu . amalisleri artık sadece fotodan seyredicem bu sene sanırım. |
Dun Eminonu'ndeki cicek pazarindan birkac tane amarylis sogani aldim ama bunlari dikmek icin gec mi kaldim acaba?
|
sayın hocam 100 sizden aldıgım amaryyallis bellodona soguklardan donmuş. ben şehir dışında oldugum için ilgilenemedim. sogano kontrol ettigimde yumuşama olmuş. kurtarma imkanı varmı?
|
|
Amaryllis
1 Eklenti(ler)
İyi Akşamlar geçen hafta ankara ziyaretimde Amaryllis çiçeğinden 4 renk aldım ve hemen saksılara diktim 5 gün içinde filizlendi galiba hızlı büyüyen bir çiçek sanırım :) inşallah üstteki mesajlarda görülen kırmızı amaryllis ler gibi olur çok hoşlar.
|
1 Eklenti(ler)
Saksısını değiştirdikten sonra uzun süre açmayan Amaryllis'im sürpriz yapıp 2 çiçek sapı çıkardı. Bakalım çiçekleri de ilk seneki gibi güzel açacak mı?
|
Sayın Sakagun Amaryllis yanlardaki çiçek sapımı oluyor ben ilk defa yetiştiriyorum benimkilerde yaprakları uzadı ve yana yatıyor bende iple dik yapıp bağladım. bir taneside aynı sizin Amaryllis gibi yandan sürgün verdi. ev içinde pencere önünde duruyor saksılarım güneş alıyor 1 2 saat
|
Evet, yanlardaki çiçek sapı esracer.
Ben yapraklarını bağlamıyorum, kendi haline bırakıyorum. |
Amaryllis
2 Eklenti(ler)
Amaryllis lerim iple bağlamadığım takdirde yandaki sürgünlerin üzerine düşüyor bu zarar verir diye bağladım sayın sakagun sizde Amaryllis lerinize evdemi bakıyorsunuz
|
Evet, şimdilik evde bakıyorum. Seneye bahçeye ekeceğim.
|
Amaryllis Turuncu
3 Eklenti(ler)
Amaryllis çiçeğimin turuncu olanı çok güzel açtı. diğer ebruli, beyaz, ve kırmızı, Amaryllis lerim sanırım 1 hafta içinde açacaklar. acaba sayın sakagun'un Amaryllis leri ne alemde :)
|
1 Eklenti(ler)
Benimki hala çiçek sapı uzatıyor.
|
merhabalar,bende bugun bauhause dan 1 tane ameryllis soğanı beyaz.sizlerin çiçekleri çok güzel açmış.acaba ben dikmek için geçmi kaldım.evdemi yoksa bahçedemi bakmalıyım bana fikir verirseniz çok sevinirim iyi akşamlar.......
|
Sayın Hanndan. Bence geç kalmadınız. ev içinde güneşli bir pencere kenarında yetiştirebilirsiniz. Ben saksıda cam önü 2 3 saat güneş alan bir yerde yetiştirdim, gayet güzel gelişti.
|
İri soğanlı amarillisim çiçeklenmedi...Ama kasap94 ün gönderdiği ufak soğanların hepsi çiçek açmaya başladı....
|
Amaryllis
4 Eklenti(ler)
Amaryllis, Kırmızı ve Beyaz.
|
Ne güzel açmışlar esracer. Benimki de sanırım 1-2 gün içinde açacak. Çiçek sapı 65 cm oldu.
|
1 Eklenti(ler)
Sonunda açtı. :p
|
Sakagun gözünüz aydın maşallah çok güzel açmışlar.
|
Teşekkür ederim hocam100. İlk olarak 2009 yılında açmıştı. O zamanlar sadece iki çiçeği vardı.
|
1 Eklenti(ler)
Amaryllis'imin ikinci tomurcuğundan 4 çiçek birden çıktı. Yani tek bir soğandan bir seferde toplam 7 çiçek açtı. Sanırım soğan büyüdükçe çiçek sayısı da artıyor.
|
3 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025