![]() |
2 Eklenti(ler)
Bugünlerde böyleyiz
|
2 Eklenti(ler)
Bu çiçekten bana bir tane gönderebilecek var mı? özel mesaj atarsanız ya da nerde bulurum iletişime geçerseniz çok memnun olurum teşekkürler.
http://www.agaclar.net/forum/attachm...2246207-a2.jpg |
bu sayfa şakayık sayfası mı yoksa erengül sayfası mı :) ikisi de galiba.. yaprakları bile farklı iki bitki aynı sayfada :)
|
Alıntı:
Bitkiniz ağaç şakayık http://www.agaclar.net/forum/calilar/16491.htm Arama ile ilgili ilanlarınızı aşağıdaki bölümden yapabilirsiniz. Ancak ağaç şakayık az bulunduğu için bulma ihtimaliniz biraz az. Ben geçen hafta Ankara Bauhause'dan aldım. Bulabilirsem tekrar alırım. Asya lalede varmı bir bakın isterseniz. https://www.facebook.com/media/set/?...5544138&type=1 Ağaç şakayık olarak aramanız lazım. Yer şakağı ile ağaç şakayık farklı şeyler çiçekleri benzese de . Doğru yerlerde arama yaparsanız iyi olur. |
Agac sakayık bir kac gun once Bauhausta vardi.
|
Online olarak alacaktım ama bulamadım bauhausede
Aslında bende 1 tane var ama yaşlandı sanırım normalde 9-10 tane bir kökten çıkardı bu sene 1 tane çıktı sanırım ölecek 2. ve 3. resimler benim şakayıkın resimleri |
Alıntı:
|
Alıntı:
http://i.hizliresim.com/RYLV47.jpg (sisteme resmi yükleyemedim upload failed yazıyor bu yuzden başka siteden eklemek zorundayım bilginize) |
Resmin sağında 2 adet, altta da 1 adet sürgün var gibi görünüyor. Dolayısıyla toprağın ısınmasıyla birlikte daha çok sürgün olacak kanaatini taşımaktayım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
normalde öle ama yıllardır bu toprakta yaşıyordu her sene belirli miktarda gübreleme yapıyorum ve üstte 3 resimden 2 sinde gördügünüz gibi sağlıklı ve tek seferde 9-10 çiçek çikardı bu sene ilk defa böle oldu çatlaklarda filiz yok gecen seneden kalan dallar var kurumuş halde |
Düğün çiçeği.
3 Eklenti(ler)
Bunlar da benim erengüllerim.
Ne yazık ki, mobil telefonla çekip yüklemek çok başarılı olmuyor... |
Ranunculus.
1 Eklenti(ler)
Dün gece yağan yağmurdan sonrakı halleri.
|
sakayik gülü
3 Eklenti(ler)
sakayik gülü bende üc rek var iki yil önce avrupadan getirdim ama sadece beyazi acti sanirim gelecek yil öbür ranklerde acar ama harika bir görünüm sergiliyor bahcenin su anki güzeli
|
Alıntı:
Bence söküm zamanı (yaz sonu) söküp bakmak lazım. Kolay gelsin |
Düğün çiçeklerini ekme zamanı geldi mi acaba....
|
evet ben her sene bu zamanlarda ekiyorum.
|
Sanırım ben daha geç ekeceğim iki yıldır bu zamanda ekiyorum ama olmuyor. Burada bizim bir komşu şubat ayında ekin diyor. Bende şubatı mı beklesem onun erengülleri muhteşem oluyor...
|
Bir daha erengül falan almak yok. İlk ve son kez ektim ve geçen bahar kapadım o sayfayı. Alırım lale sümbül.
|
Valla geçen yıldan kalan rizomları ekeceğim bakalım çıkacaklar mı...
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Geçen sene yetiştirmiş olduğum erengüllerim
Eklenti 579553 Eklenti 579554 Eklenti 579555 Eklenti 579556 |
Kırkbir kere maşallah ben ne yaparsam yapayım böyle coşturamıyorum bu sırrı bize de öğretseniz çok iyi olur vallahi... Ben iki yıldır erengüllerde başarısızlık yaşıyorum da bu seneki rizomlarım çok minik onların yeşereceklerinden bile umudum yok.
|
Çiftlik gübresi iyi geliyor. Ben koyun gübresini ıslatıp bekletiyorum ve yandıktan sonra dikeceğim alanda soğan ve rizomların 2-3 cm altına gelecek şekilde veriyorum.
|
evet gübre iyi geliyor ben gübreli toprakta yetiştirmiştim geçen sene. bulundukları yerin güneş alması da önemli resimde paylaştıklarım sabahtan akşama kadar güneş alıyordu.
|
1 Eklenti(ler)
Mayıs ayında pençelerini sökmediğim düğün çiçekleri...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hangi sıklıkta sulamanız gerektiğine kendiniz karar vermelisiniz.Toprağın durumunu en iyi siz bilirsiniz.Pençeler fazla sulamaya dayanamazlar.Hatalı sulamalar hemen çürümeyi başlatır.Kolay gelsin.SELAMLAR... |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Iki saksidan biri...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025