![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Kebrem beğeniniz için sizede çok teşekkür ederim.Niye yabancı marka tercih ediyorsunuz anlayamadım yerli üretimlerden niye almıyorsunuz;sizi temin ederim yerli üretimler hem daha ucuz ve hem daha kaliteli hemde dövizimiz bizde kalmış olur.Düşünürseniz beğendiklerinizi özelime yazın görüşelim.Selamlar saygılar. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Selam. 3 farklı yumru ektim Dahlialar ekildikten sonra ne sıklıkla su vermeliyim. kurudukca topragını ıslatıyorum fakat yinede yumruları cürütücem diye su verirken tereddüde düşüyorum . boş topraga bakmakta işin sıkıcı tarafı resmini yükledigim cicek dahliamıdır bana dahlia diye satıldı sizce ? Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2008
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Selam dah_lia teşekkür ederim bende araştırmalarımdan dahlia olmadıgı kanaatine vardım . aldıgım 3 dahlia yumrusu ile bunun yumruları benziyor fakat yaprakları degişik . Eminönden aldım bu bitkiyi satıcı ısrarla dahlia dediginden yinede farklı bir türü olabilir diye kendimi avutuyordum. Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim sayın bahcıvan . dahliaları saksıya diktim balkon kısıtlı sayıda ciceğe izin veriyor su sorunu sitedeki bir cok arkadaşın ortak sorunu toprakta olsa işimiz kolay yetersiz saksı ve icindeki harcı ( torf ) suyu tutugundan azıcık kacırsak hemen kök cürümesi baş gösteriyor o yüzden işimiz zor . Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yüklemiş olduğunuz resim yanlış bakmadısam dahlia değildir. |
|