![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-05-2013
|
merhabalar yaklaşık 1 ay önce aldım begonyalarımı gayet güzellerdi ve gelişim gösteriyorlardı ben de dedim beni sevdiler ama son 1 haftadır gelişimleri gözle görülür şekilde durdu yani yaprakları kurumakla sararmak arası kaldı ve galiba soluyorlar. açıkcası bilinçsiz bir şekilde yapraklarını budadım ondan sonra oldular böyle. şimdi ben solmamaları için ne yapmalıyım ? havalar ısındı diye 2 güne bir suluyorum o yüzden mi acaba ? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
|
Sayın bay tömürcek çok fazla güneş almıyor öğleden sonra 2 saat anca güneş görüyor fakat sulama işlemini dikkate alacağım teşekkür ederim. Ne kadar sıklıkla sulamalıyım peki ? Haftada 1 iyimidir ? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sulamayı da haftada bir yapın demek te yanlış olur aslında neden derseniz toprağın yapısıyla alakalı yani geçirgendir 3 günde kurur geçirgen değildir 10 günde kurur ozaman şöyle söyliyim parmağınızı ilk boğumuna kadar toprağa batırın eğer ıslak ya da nemliyse sulamayın ama bu hissi vermiyorsa toprak, çok abartmadan sulayın unutmayın suyu sevmez ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
|
İlginize çok teşekkür ederim bay tömürcek dediklerinizi yapacağım çok sağolun ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dediklerimi uygulayın toprağı kurudukça sulayın mutlu olacaktır zaten ![]() |