agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Soğanlı ve Yumrulu Bitkiler
(https)




Beğeni Düzeni16259Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 25-02-2021, 13:37   #11
Ağaç Dostu
 
Füreya's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-04-2017
Şehir: Ordu
Mesajlar: 147
Mis kokulu bodurlar...

Herkesin ellerine sağlık, tüm frezyalar yine müthiş görünüyor.
Biz de bugün mis kokulu bodurlarla başlangıcı yaptık. Adı üzerinde mis gibi...
Sayın Dumlupınar'a tekrar tekrar teşekkürler...

Name:  20210225_152530.jpg
Views: 262
Size:  43.0 KB

Name:  20210225_152249.jpg
Views: 254
Size:  36.5 KB

Sayın Batuhan Yılmaz, frezya reçeli fikri ilgimi çekti. Acaba frezyaların taç yapraklarının yenmesinde bir sakınca var mıdır? Bu bilgiyi öğrensek öğrensek agaclar.netten öğrenebiliriz sanırım. Bilgisi olan varsa umarım bizlerle bu bilgiyi paylaşır. Çiçek reçelleriyle ilgili bölümde hiç adı geçmemiş ama bakarsınız bu vesileyle oraya da yeni bir seçenek eklenmiş olur. Frezya çiçeklerini pasta süslemek için kullanmayı düşünmüştüm ama reçel yapma fikri aklıma hiç gelmemişti. Bu fikri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler... İnşAllah konu hakkında bilgi edinip frezya reçeli yapmayı deneyebiliriz.

Füreya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025