![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Selçuk Bey bitkinizin gittiğine üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim? Tam da yanından yeni bir bitkicik çıkıyor, çoğalıyor ve biri benim olacak derken uzak diyarlara gitti baksanıza ![]() Güle güle büyüsün çoğalsın.. Umarım dediğiniz gibi, Özlem ve benim gibi bu bitkiden çok isteyenler bir gün ulaşsın.. ![]() Ayrıca dün bitkinizin tohum oluşturmadığı için üzülmenize canlı şahit oldum.. Tohum ve rizom sözü verdikleriniz kesinlikle sizi anlayacaklardır.. Sağ olun.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 05-05-2007
|
Sayın Selis hanım ,Sayın Özlem hanım , Salı veya çarşamba günü bu kez hem beyaz hem de Koyu kırmızı decentra spectabilisler geliyor artık kulaklarımı çınlatmayın(şaka söylüyorum) rizom ve tohum sözüm aynen geçerlidir . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-01-2012
|
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay kadar önce erciyes tohumdan fidesini aldım (dicentra spectabilis). Bahçemdeki mandalina ağacının dibine nerdeyse 1-2 saat yapraklar arasından güneş alan bir yere diktim. Henüz yapraklı, çiçek vermedi. Sizce bu sene çiçek verir mi? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 05-05-2007
|
İyi günler ben de yaklaşık 20 gün önce bir beyaz ve bir de kırmızı renkli dicentra almak için Erciyes tohumculuk tan sayın Mustafa Sağlam beye ücretini yatırdım bekliyorum fideleri ama gelmediği için şimdi tekrar görüştüm ''İşlerinin çok yoğun olduğunu ve tarladan çıkamadığını'' belirterek bu gün yarın fideleri kargoya vereceğini söyledi . Merak ile beklediğim dicentra larım gelince fotoğraflarını beğenilerinize sunacağım. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Dicentra Exima Püsküllü Pembe Kanayan Kalpler Fringed Bleeding Heart - Dicentra tohumu Burada satışta ama ne kadar güvenilir bilmiyorum bu işte oldukça acemiyim yardım ederseniz sevinirim. |
|
|
|
![]() |
|
|