![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2016
|
normalde şu anda akdenizde uykuya geçmeye başladılar seninkilerde uykuya geçmiş olabilir. ağustos 20 gibi yavaştan uyanmaya başlıyorlar. tohumdan 2 seneye yakın zamanı buluyor çiçeklenmesi. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Alıntı:
Samandağ sahiline gittiğimde ilk iş olarak o kumlardan soğan çıkarmaya çalışmak olacak çok zor ama deneyeceğim. Tohumları bulduğumda denedim ama çok ama çok derinde soğanlara ulaşamadım. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-07-2006
|
Alıntı:
Ben sökmeye kıyamadığım için tohumdan bahçe ortamında yetiştirdim, 2 yıl oldu tamamı sağlıklı durumdalar.3 yıldan önce çiçeklenmesi çok zor..Ortalama 3-5 yıldır.Taze tohumun çimlenmesi kolaydır (2-4 hafta). Maalesef Türkçe kaynaklar hem yetersiz hem de bazı yanlışlarla dolu..Çoğunlukla soğanlı bitkilerin yetiştirilmesi hakkındaki genel bilgileri verir.. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-09-2015
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Erythronium 'Pagoda' ve Erythronium dens-canis satın aldım. Kargo uzun sürdüğü için yeşil aksamı kurumuş. Öneriniz ne olur 1. toprağında muhafaza etmek 2.topraktan söküp temizleyip serin ve karanlık yerde bekletmek. 3. başka ne yapılır? 4.dikeceksem nasıl bir harç kullanayım? Yardımcı olursanız sevinirim. |
|
|
|
![]() |
|
|