![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu.
|
Sn foolflower., zahmetle ilgisi yok, emekle de ilgisi yok. probleminiz görüldü ve çözülmesi gerek. Ben sadece bu problemi çözmek istiyorum. Kısmetse pazartesi-salı saksıya dikilmiş 2 adet Casablanca soğanını aras kargo ile göndereceğim. Saksı-toprak soğan benden, Kargo sizden. Sanırım anlaştık. kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu.
|
sn foolflower., Geçen ptesi saksıya dikil soğanlar bir yerlerde yok olmuş. Bu gün yeni kargoyu tekrar gönderdim sanırım yarın elinize geçer. kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-06-2010
|
Alıntı:
Koçtaş tan özellikle liliumun kazabılanka türünü aldım saksıya dikmiştim.gayet güzel açtılar. Öğrenmek istediğim bunları nasıl çoğaltabilirim.Kazablankamın son hali aşadaki gibi;sapların diplerinden tomurcuklar verdi. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
1.Bu soğanları dikip, 2-3 yıl büyüterek çoğaltabilirsiniz, 2. Yapraklar sarardıktan sonra soğanı saksıdan çıkarınca minik yavru soğanlar göreceksiniz, bunları 2-3 yıl büyütüp çoğaltabilirsiniz, 3. Sn Liliumun tarif ettiği gibi pullarını dikip, yavru soğancıklar oluşturup bunları 2-4 yıl büyüterek çoğaltabilirsiniz., 4. Diktiğiniz ana soğan bölünecektir bu şekilde 2 parça, 2 yeni soğan olur bununla çoğaltabilirsiniz. Soğan depolama bkonusunu incelerseniz başka bilgiler de bulabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-06-2010
|
Alıntı:
1.Dalların üzerindeki tomurcukları kopartıp başka bir saksıya dikiyorum 2.Yaprakları daha gördüğünüz gibi yemyeşil duruyor nezaman sararacak göreceğim. Konu ile alakalı forumda bir inceleme yapacağım.gerekirse sizden gene yardım isteyebilirim. |
|
|
|
|
![]() |
|
|