![]() |
|
![]() |
#181 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-03-2008
|
Sümbülteber
Merhaba ben yeni üye oldum Muğla Fethiyede oturuyorum ve büyük bir bahçem var. Birçok ağaç ve çiçeklerim var |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-03-2008
|
bahçemde çok fazla miktarda sümbülteber var. bu sitede ilgilenen birçok arkadaş gördüm. ben de hobi olarak yetiştiriyorum. ama şimdi çok fazla soğanım oldu, bunları isteyenlere satabilirim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-03-2008
|
Merhaba bende yeni üyeyim ama ticari düşünen insanlara ??????????? kızıyorum.Hobi mi?ticari mi?..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Merhaba uolcay.. Sitemize hoşgeldiniz.Sümbülteber soğanlarından almak istiyorum.Sizden alacağım cevap doğrultusunda adres bilgilerimi mesajla göndereceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2008
|
merak ettim sümbülteberi elinde resim olan varsa görebilirmiyim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-12-2007
|
Gardenya, bende sümbülteber soğancığı var. Adresini verirsen gönderebilirim, Kıbrıs'tan nasıl gelir bilemem. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-12-2007
|
Gardenya, soğanlar eline geçti mi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Ağaç Dostu
|
O kadar özenli bakmama rağmen 15 tane sümbülteber çok güzel gelişti fakat sadece 1 tanesi sonbaharda çiçeklendi. Maalesef fotoğraflayamadım. Evet sanki yanlış giden bir şey var gibi.. belkide zor çiçektir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2007
|
Sevgili koyuyeşil benimkiler daha 10-15 cm yaprak boyundalar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Alıntı:
Benimkide o kadar ancak oldu. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-01-2008
|
arkadaşlar bende de var. saksıda 20 den fazla ama sadece bir tanesi henüz tomurcukta açınca ekleyeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2008
|
arkadaşlar bu sıcak aylarda sümbülteber imi nasıl bir mekanda tutmalıyım ( güneşli- yarı güneşli) , ve sulamasını nasıl yapmalıyım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
cankurtuluş
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sonunda açtı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
cankurtuluş
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Şımdı tamam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Ağaç Dostu
|
Benim sümbülterberim açalı bayağı oldu. Tam güneşi sevmiyor. Bembeyaz çiçekleri açmaya başlarken güneş yüzünden kararıyor. Çiçeksiz iken yarı gölge, çiçekleri açtıktan sonra gölge en doğrusu galiba. Gölgeye aldım tomurcuklarını korumak için..Kesme çiçek olarak yetiştirildiğini okumuştum. Keşke kokusunu anlatmak mümkün olsa..Hiçbir kokuya benzetemediğim bir parfümü var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
|
Benimkide açtı. Kokusu süper. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
|
sayın günüm sulamasını nasıl yapıyorsunuz ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
Dostlar, 02.3.2007 tarihinde yazdığım aşağıdaki mesaja, bugün atıfta bulunuyorum. ![]() ''Sümbülteberseverler Bugün iki mutluluk birden yaşadım. Önce, sitemizden yüzyüze görüşme imkanı bulduğum ilk üye Kızılağaç kardeşimi tanıdım.(İnşallah diğer kardeşlerimle de tanışma şansına ererim). İkincisi, Kızılağaç dostumun lutfedip getirmek zahmetine katlandığı 3 adet sümbülteber soğanına sahip oldum. Kendisine huzurunuzda bir kere daha teşekkür ediyorum. Şimdi sıra geldi bu soğanları ne zaman ve nereye dikeceğime. Hayırlısı Allah'tan. Umarım bir gün onların çiçek açmış resmini de buraya koyabilirim. Selam ve sevgiler herkese. ......... Yaklaşık bir buçuk yıl sonra açan sümbülteberimin bu resmini, kendisine armağan ediyorum, şükranlarımın bir ifadesi olarak. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar bu sümbülteberlerden benimde olsa hani çok çok mutlu olacağım ve ben de aranıza katılıp sevincimi heyecanımı sizlere aktaracağım.. Yok mu banada yollayabilecek bir sümbülteber sever? Resimlere kedinin ciğere baktığı gibi hayran hayran bakıyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Ağaç Dostu
|
Şükran Ablacım, ben sana seve seve gönderirim yalnız açması için sabır gerekiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Ağaç Dostu
|
Sümbülteberin çiçekleri bitti. Kalan kısmı ve yapraklarını kesecek miyiz? Kışı dışarıda geçirebilir mi? Hala yemyeşil duruyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar benimde bir sümbülteber m var, geçen yıl almıştım ama hala yemyeşil yapraklarından başka birşey yok hiç çiçek açtığını görmedim. Acaba ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|