![]() |
|
![]() |
#31 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Merak ettim şimdi ben de. Nurcan hanım gözlemlerini paylaşır umarım. Aslında şık duruyor. Tohum veriyor mu acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili adalet hanım çovalsında çeliyinden bizede düşer işallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Arkadaşlar bu sayfayı atlamışım ,affedersiniz. İki ayrı bölgeye de diktiğim Astilbe'ler bahar da hızla gelişmişler di.Bir süre sonra güneş alan hızla bozuldu, yerini değiştirdiysem de kurtaramadım. Tamamen gölge de kalan ise çiçek tomurcuğu oluşturduktan sonra bitlerin saldırısına uğradı.Sabunlu su uygulamasın dan sonra da tüm yapraklarını döktü ve dalları kurudu. Yumrusuna hiç dokunmamıştım ama umudum da kalmamıştı.Geçen hafta yerini değiştirdim ( gölge ) tekrar filizlenmeye başladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Teşekkürler sevgili nurcanabay... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Yardımcı olabildiğime memnun oldum. 39.mesajım da güneşe diktiğim astilbe'nin yok olup gittiğini yazmıştım.Meğer onun yumrusunu da başka bir yere ( gölgeye ) gömüvermişim.Bu sabah filizlerini gördüm. Bu da sanırım kolay kolay çürümediklerini gösteriyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
Hiç bir yerde satışını göremiyorum. Bir kere edinmiştim sonra kayboldu. Gören bilen olursa haber verir umarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Kaybolmaz merak etmeyin, benimkilerde henüz görünmüyorlar. 1-2 haftaya kendilerini gösterirler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
|
Bu güzel bitki hemen hemen hiç tanınmıyor, ben hiç bir yerde satışını görmedim. Oysa, topluca dikildiğinde görüntüsü harika olur, üstelik bir biri ile uyumlu çok güzel renkleri de var. Bir seferberlik mi başlatsak ne yapsak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
Adalet Hanım haklısınız, toplu halde güzel görünüyor. Üç sene önce bir kök almıştım, tek başına kendini çok belli etmiyor, benimki boylu da değil, çiçeklenme süresi kısa. Büyük ve tek renk bir grup güzel olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Listesinde ayrıca her yerde bulamadığımız çok yıllık Delphinium, Lupinus, Digitalis gibi bitkiler de var. Nisan ortalarında gidip bakmak istiyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Limon bu harika, çok yıllık delphinium ben de isterim, en az beş kez ektim bir türlü çimlenmedi, nasıl etsek, kargo ile gönderim yapıyorlar mı acaba? Çok yıllık delphiniumu duyunca astilbeyi unuttum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Aconitum şu an ellerinde yok, astilbe de. Geçen sene aconitum almıştım. Yanlış yere ekim ve aktarım sonrasında kötüleşmişti. Bu sene gölgeye ve toprak isteğine uygun yere geçince canlandı. Çok hızlı yumrular vererek çoğalan bir bitki. Taze tohumdan kolay yetişebilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
|
Yok maalesef, iki defa telefon ettim cevap veren olmadı. Telefonlara da bir hal oldu, dört defa çaldıktan sonra direk mesaja bağlıyorlar ![]() Sevgili Jineop takipte, haberleri ondan alırız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
Böyle bir görüntü gerçek olabilir mi? Rüya gibi... Kaynak: Maple Glen - garden - a set on Flickr Görüntüler Yeni Zellanda'daki kendi bahçelerindenmiş. Bahçe de bahçe hani, 100 dönüm kadarcık. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
|
Alakasız olacak ama koyu pembe - açık pembe - beyaz kombinasyonu hep çok güzel görünüyor. Şakayıklarda da öyle: http://images.whiteflowerfarm.com/83543a.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
ASTİLBE görüntüsü güzel kendiside güzel havuz kenarına dikiyorum öyle istedi .kırmak istemedim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|