agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Kullanıcı Hizmetleri > SIK SORULAN SORULAR / FORUM KULLANMA KILAVUZU
(https)

Beğeni Düzeni80Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-09-2009, 00:56   #11
Yeni Üye

afitap's Avatar

Giriş Tarihi: 22-09-2009
Nokta koymayı unutmuşum bir cümlemin sonunda İlk yazdığım mesajın ardından gelen cevaplar yazdığım konuyla değilde küçük harf ve noktalama işaretlerinin olmadığıyla alakalıydı.Ben kurallar bukadar katı olursa dilbilgisi sıfır olan insanların tam anlamıyla söylemek gerekirse cahil insanların da çiçeklere ilgi duyabileceği ve bu insanların ne yapacağı ile ilgiliydi.Bunun üstüne ilk gelen cevap güzelbi muhabbet kuşu örneklemesiyle alakalıydı ama altına "çiçeklerle ilgilenen insanlar cahildir mi demek istiyorsunuz" diye bir cevap geldi.O konuyla alakalı hiç bir şey konuşulmadı şuana kadar.Gelen benimle uğraştı giden benimle uğraştı.Eminim yerimde kim olsa bu şekilde ya da buna yakın davranırdı.
gecenin ikisine kadar konusulup vakit harcanacak bir durum oldugunu düşünmüyorum ve bu hale geleceğini bilseydim hiç bir şekilde fikrimi belirtmezdim.Yazmayı doğru düzgün bilmeyen bu siteye girmesin.Neden onları savunmaya kalktım ki gece gece.Hepinizden özür diliyorum.İyi geceler...

afitap Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:06.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025