![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Bodur zeytin (Arbeguine İ_18)
Bu sayfayı açmamın sebebi; bodur zeytinin bizim yerli zeytinlere göre ayrı dikim, budama v.b istekleridir. Bodur zeytin hakkında bir çok soru soruldu ve diğer zeytin sayfalarında kaldı. Ve bu konuda sorular sorulmaktadır. Deli toplu olsun istedim. Ayrıca İspanyadan Beta Tarıma getirttiğim _ şimdi getiriyorlar mı bilmiyorum, sipariş için soru sormayın_ ![]() İspanya ile aynı ekvartor kuşağı üzerinde aynı sonuçları alındığı söyleniyor. Türkiye de de denemeleri yapılmış. Yine çeşitli illerdeki üyelere gönderdiğim zeytinlerin o bölgeye uyum sağlayıp sağlamadığını öğrenmek istiyorum Benimle tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim. Mart 2011 de diktiğim 120 adet için de edindiğim tecrübeleri paylaşacağım. ![]() Bunlar 4 ay önce diktiklerim. % 80 i gibi zeytin vermeye başladı bazıları vermedi. ![]() Nasıl dikildiğini kendi sayfamda anlatmıştım. Burada da sorulursa yardımcı olurum ki aslında diğer zeytin dikimlerinden farklı değildir. ![]() Bende yetiştirerek öğreniyorum. Unutulmasın. ![]() Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|