![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2007
|
Aslında forumda ağaçların yıllık bakımları ile ilgili çok değerli bilgiler var. Arama yaparsan göreceksin. Toprağın tahlil sonuçlarını görmek lazım ki eksik olan şeylerden takviye yapabilesin. Ben işin çok fazla uzmanı değilim ama gördüğüm kadarıyla uzman arkadaşlar şu anda işleri yoğun olduğu için foruma pek uğramıyorlar. Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
sayın kuyucu; madem sizi yakaladık benim de bir sorum var müsaadenizle. yarı bodur bir kiraz ağacım var 3-4 yaşında. geçen sene 1 salkım çiçek açtı . elma gibi bu sene üzeri dolar diyodum, hiç çiçek açmadı. neden olabilir. sizce vakit geç olmadan söküp bodur ve ya başkabir tür mü diksem? ![]() bu arada ağacım gayet sağlıklı ve canavar gibi büyüyor. Düzenleyen kopshtar : 24-04-2007 saat 16:52 Neden: ilave açıklama |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2007
|
Alıntı:
1. ilaçlama yaptınızmı? 2. Sökme yerine aşılama daha iyi bir çözüm olabilir. Tabiiki daha uzman bir arkadaşın fikirlerini almak lazımç |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-06-2007
|
Tüm kiraz cinsleri için bu geçerli değil bazı türler kendine verimlidir... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-11-2006
|
Arkadaşlar z0900 için her 8 ağaçta bir dölleyici şarttır.Ayrıca bodurlarda ilk 3 yıl az da olsa kiraz alınır fakat istenilen büyüklükte istenilen aromada olmaz birz sabırla istediniz ürüne mutlaka kavuşursunuz.Eğer bahçede vişne ağacınız varsa kirazı hemen yanına dikin böylece döllenme problemine kökten çözüm getirmiş olursunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2007
|
Alıntı:
Yeni kurulan plantasyonlarda hiç bir riski göze almamak için tek bir dölleyici çeşitten vazgeçilmiş; bir kaç dölleyici çeşitle bahçeler kurulmaya başlanmıştır. Farklı çeşit bulundurmanın döllenmeye etkisi de kanıtlanmıştır. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
agac, dal, kiraz, köklendirme |
|
|