agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları > Sert Çekirdekli Meyveler
(https)




Beğeni Düzeni64Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-09-2009, 01:29   #1
Ağaç Dostu.
 
Giriş Tarihi: 17-01-2009
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 3,802
Galeri: 45
Sanırım bunların hepsi aynı çeşit ama toprak ve anaç farklılığı , iklim farklılığı tadı da etkiliyor. Örneğin malatya da genelde sarı mahlep üzerine aşılıdır kirazlar ve kıraç ve çok su görmediği için tad ve kalite artıyor. Kuş kirazına aşılananlar ise uzun ağaçlar ve daha küçük meyveler şeklinde oluyordu.

Keşke olanağım olsaydı da analog makinamla Malatya da çektiğim (1975-80 arası) kiraz fotoğraflarını paylaşabilseydim. Neyse. Kolay gelsin.

kgursan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
agac, dal, kiraz, köklendirme


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025