agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları > Sert Çekirdekli Meyveler
(https)




Beğeni Düzeni65Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 10-12-2008, 10:17   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 27-01-2008
Şehir: mersın
Mesajlar: 267
Sayın Mehmet Eskizara

Yerli tokalı ile italyan tokalı arasında farklar arasında ilk sırada gelen büyüklüktür.İtalyan tokalı yerli tokalıya nazaran meyve iriliği acısından daha iyidir.Fakat uzun yola dayınımı fazla olmadıgından dolayı ihracata pek gelmez fakat yerli tokalıda bu sıkıntı yoktur.Her iki cinsinde aroması ve yemesi mükemmeldir.Teşekkürler

kemalcuce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-12-2008, 21:10   #2
Ağaç Dostu
 
Mehmet Eskizara's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-11-2006
Şehir: Çorum
Mesajlar: 173
Galeri: 15
sayın kemalcuce verdiğiniz bilgiden anladığım kadarı ile
bendeki kayısının yerli tokalı olduğu anlaşılıyor.Dediğiniz gibi
aroması ve olgun olarak yemesi mükemmel.Çok teşekkür ederim.

Mehmet Eskizara Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-08-2009, 16:50   #3
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 27-01-2008
Şehir: mersın
Mesajlar: 267
Bu konuda kesinlikle haklısınız.Elimden geleni yapacam
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mehmet Eskizara Mesajı Göster
sayın kemalcuce verdiğiniz bilgiden anladığım kadarı ile
bendeki kayısının yerli tokalı olduğu anlaşılıyor.Dediğiniz gibi
aroması ve olgun olarak yemesi mükemmel.Çok teşekkür ederim.

kemalcuce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
ağaç dalı yatık


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025