agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Seracılık (Örtüaltı Yetiştiriciliği)
(https)




Beğeni Düzeni77Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 28-10-2012, 22:45   #18
Ağaç Dostu
 
Maviş's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2012
Şehir: içel
Mesajlar: 905
İstanbulda en düşük kaç derece oluyor? Burada naylondan sera sebzeciliği yapıyorlar. Don zamanı kömür sobası yakıyorlar. Yoksa sebzeler ölür. Nareciye dona dayanıksız ağaçlar. Don zamanı meyve toplanmıyor. Don vuran meyveler iki üç gün sonra meyvenin içi kavuz oluyor. Bunları düşünerek sera yapmaklazım.

Maviş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:10.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025