agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Seracılık (Örtüaltı Yetiştiriciliği)
(https)

Beğeni Düzeni6Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-10-2011, 12:31   #1
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selehattin 67 Mesajı Göster
Seradan sonra kamelyanın yapımını izlemek çok güzel olacak ilgiyle takip ediyoruz selamlar saygılar
Selehattin bey ilginiz için çok teşekkür ederim.
Bizdende saygılar selamlar.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-10-2011, 14:30   #2
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2011
Sayın Adil Bey, inanın bende öyleyim ne zaman yapı markette kaybolsam annemler beni bahçe kısımında buluyorlar.Geçen hafta nergiz ve çiğdem soğanları aldım Sizinde sevdiğiniz bir alan olduğu için eşiniz halinden çok memnundur eminim.Eşinize selamlar,sevgiler.Yumurcak nasıl?öpün yerime oldumu.
Size bir fikir olması için resim ekliyorum.Bizim inşaat aşamasında böyle araştırma fırsatımız olmadı bir furya içine girmiş gibi olmuştum.Ama en sorunsuz mekanımız çardağımız ve barbekümüz.Çok zaman harcadık proje aşamasında,keşke diğer mekanlar içinde uzun uzun düşünme fırsatımız olsaymış.
Barbekümüzün alt kısmıda aslında ocak şeklinde ama yağmurlar yağmaya başlayınca kışlık odunlarımızı o kısıma yerleştirdik. Arka kısımında da bacaya çıkış var,hem alt kısımda hemde üst kısımda ateş yanabiliyor, dublex barbekü
İç kısımda ateş tuğlası,dış kaplama olarak da ankara taşı var.
Izgarayı sabitlemek için bir kısım yok,içerisinde 3lü sac ayağı kullanıyoruz. Sizde sabitlemeyin bazı yiyeceklerin ısı farkı oluyor.Yan tarafında raf var,şimdi sezonu kapattığımız için tohumları oraya koydum.
Bence sizin mekanda, üstten görünüşteki resimlerin sol üst kısıma barbekü yerleştirilebilir.
Kafanızı iyice karıştırdım
Kolay gelsin.

Eklenen Resimler

hanndan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026