agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hastalık ve Zararlılar > Sebzelerde hastalık ve zararlılar
(https)

Beğeni Düzeni62Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-07-2013, 11:12   #1
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 05-06-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi danışman_32 Mesajı Göster
sn caner88 herhangibi bir bitki gelişim düzenleyici temin edip 2 litre suya 10-15 cc karıştırıp bitkilerinize uygulayın
cevabınız için teşekkür ederim. ancak ben kimyasal ilaç kullanmak istemiyorum. gerçi bitki gelişim düzenleyicisi kimyasal mıdır bilmiyorum. bunun dışında yapabileceğim birşey varmıdır? salatalıklarımı balkonda saksıda yetiştiriyorum.öğleden akşama kadar güneş alıyorlar.

caner88 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-07-2013, 23:10   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2011
cevap

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi caner88 Mesajı Göster
cevabınız için teşekkür ederim. ancak ben kimyasal ilaç kullanmak istemiyorum. gerçi bitki gelişim düzenleyicisi kimyasal mıdır bilmiyorum. bunun dışında yapabileceğim birşey varmıdır? salatalıklarımı balkonda saksıda yetiştiriyorum.öğleden akşama kadar güneş alıyorlar.
bgd bitki gelişim düzenleyicilerin organik olanları vardır benim önerim CROPSETTİR

danışman_32 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-07-2013, 10:30   #3
Yeni Üye

Alıntı:
bgd bitki gelişim düzenleyicilerin organik olanları vardır benim önerim CROPSETTİR
cevabınız için teşekkürler sayın danışman. şuan aynı bitkimde daha farklı sorun var yaprakları sarardı ve gövdede çatlaklar oluştu neden olabilir acaba? başka bir saksıda bir kök daha salatalığım var ona da bulaşır mı bu hastalık?sanki onda da yapraklarında başladı gibi. resim ekliyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Eklenen Resimler

Eski 12-07-2013, 18:46   #4
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2011
kırmızı örümcek

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi caner88 Mesajı Göster
cevabınız için teşekkürler sayın danışman. şuan aynı bitkimde daha farklı sorun var yaprakları sarardı ve gövdede çatlaklar oluştu neden olabilir acaba? başka bir saksıda bir kök daha salatalığım var ona da bulaşır mı bu hastalık?sanki onda da yapraklarında başladı gibi. resim ekliyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
sn caner bikinize kırmızı örümcek gelmiş ağlarından hemen göze çarpıyor bitkinizin yapraklarının altını arkasını çevirdiğinizde muhtemelen hareket eden dikkatli bakınca kırmızı renkte canlıların kloni halinde çokda olsa bazılarının hareket ettiğini görürsünüz gövdede çatlama ise çok fazla hıyara su verdiğinizde gövde strese girer çatlar

danışman_32 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-07-2013, 00:02   #5
Yeni Üye

Alıntı:
sn caner bikinize kırmızı örümcek gelmiş ağlarından hemen göze çarpıyor bitkinizin yapraklarının altını arkasını çevirdiğinizde muhtemelen hareket eden dikkatli bakınca kırmızı renkte canlıların kloni halinde çokda olsa bazılarının hareket ettiğini görürsünüz gövdede çatlama ise çok fazla hıyara su verdiğinizde gövde strese girer çatlar
cevabınız için teşekkür ederim sayın danışman. sulamaya dikkat edeceğim. örümcek işini de doğal ilaçlarla halletmeye çalışacağım. inşallah yararlı olur.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:06.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025