![]() |
cok tesekkür ederim sayin Jezebel.
|
Acik yesil olan yapraklarin bazilarinin ucu yanik gibi oldu. Bu konuda ne yapmaliyim acaba?
|
2 salatalik fidem cok iyi gelisme gösteriyor,digerleri cokta neseli degiller...saksilarim söyledigim gibi baya büyükler...balkonum saat 11den aksama kadar günes aliyor...uzun salatalik cinsini yetistiriyorum,yakinda TRdende normal salatalik gelecek,onlarida bahceye ekecegim...
|
2 Eklenti(ler)
4 gün önce ektiğim salatalık tohumları 2. gün çimlendi ve 4. gün bu hale geldiler. Sağlık durumları nasıl sizce. Sabahtan akşama kadar güneş ışığı görüyorlar. Akşam florosan lamba, gece ise ledli aydınlatma ile ışık veriyorum.
Vallahi gözüm gibi bakıyorum. :D |
Alıntı:
|
malesef yükleyemiyorum,boyutlarini kücültemiyorum....
|
Alıntı:
saka bir yana gercekten cok iyi görünüyorlar.... |
Alıntı:
|
denedim sayin karagölge malesef olmuyor.ilginiz icin tekrar tesekkürler...
|
2 Eklenti(ler)
Sayin KaraGolge
Cizme kutusu ise yaramis gibi gorunuyor :)) Gercekten harika gorunuyolar. Sagliklari hakkinda uzman arkadaslar mutlaka yorum yapacaktir. Ben goruntudeyim su an. Bunlarda benim hayatimda ilk ektigim tohumlar. 8 Mart'ta ekmistim simdi bazilari bu durumda. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Guneste cok mu tuttum yoksa hastalik mi yardimci olursaniz sevinirim. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bunlarda uzayip selvi boylu olmaktan son anda kurtardiklarim. Tabi ki sayin Malbman'intavsiyesiyle kurtardim. Bundan sonrasi allah kerim;)
|
Alıntı:
inanin o kadar güzel büyüyorki (2 tanesi)salataliklarim MAsaallah diyin:)resmini eklemek icin can atiyorum;) |
Alıntı:
rirseniz uygun büyüklüğe gelmiş oluyor.Bu şekilde kaydederek siteye yükleyebilirsiniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hic bir fikrim yok sayin KaraGolge. Gorunun oki ustadlarinda yardimci olmaya vakitleri yok sanirim. Onlarinda hep belirttigi gibi kendi imkanlarimizla arastirip derdimize derman bulacagiz artik :) Salataliklarin akibetini zamanla gorecegiz
|
merhaba,
yazılanları okudum ama hala bir konuda kafam bulanık. salatalık fidesi almak istiyorum; aldığım fideleri torfa mı dikeyim yoksa hazır bahçe toprağına? sürekli yağmura maruz kalmış çam kabukları var bir nevi tof halin gelmişler; bunları ufalayıp da saksıda kullanabilir miyim? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu gun bi yerde siyah toprak ve malc diye bir sey gordum, bu ne ise yariyor acaba fikriniz var mi? Ve cesitli kompostlar vardi sizce en iyi kompost, toprak vb. nelerdir? Koyun,inek ya da tavuk gubresimi iyidir ? Hazir haftalik indirime girmisken kacirmadan alayim diyorum. |
salatalik yapraklarimda sararmalar var:((
|
Bu sene ilk kez salatalık yetiştiricem.Bakalım becerebilecekmiyim.
|
Hosgeldiniz sayin bartunc. Umarim istediginiz verimi alirsiniz.
|
Arkadaşlar ektiğim salatalık tohumlarının yüzde ellisi bugün yeşil aksamını toprak üstün atmayı başardı. Geri kalan yüzde ellisinin çıkmasında.
Nasıl bu kadar kesin konuşuyorum derseniz 2 tane tohum dikmiştim. :D |
1 Eklenti(ler)
Salataligimin son hali.
|
Bazi salataliklarda yaprak cikacak yerlerinde bir suru tomurcuk gibi seyler var. Sanki yaprak cikacakta cikamiyor gibi. Iki haftadir bir turlu cikamiyor aksine yenileri ekleniyor baska yerlerden. Neden boyle oluyor yardim ederseniz cok sevinirim
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu ve bir kac tane salataligim bu sekilde. Ekim tarihi 8 mart
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025