![]() |
Bazı mesajları taşıdım, oradan devam eder misiniz?
http://www.agaclar.net/forum/sebze-yemekleri/28920.htm |
Alıntı:
|
erkek kabak çiçeğinden çok güzel kabak çiçeği dolması oluyor.sabah erkenden çiçekler büzülmeden toplanıyor içindeki tohumsu yer kopartılıp dolma içi konuyor.çok lezetli bir yemek.
|
1 Eklenti(ler)
10 çekirdek ektim. Yine az miktarda çimlenme gerçekleşti. 3 fideden ikisinin şimdiki halleri...
Eklenti 423360 |
2 Eklenti(ler)
Ektiğim üç çekirdekten sadece bir yaşıyor. Fakat benim spagetti kabaklarım buradakilere benzemiyor. Yetiştiren arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Bu spagetti kabak mıdır?
Bugün kesip bakacaktım zaten iki meyvesi var, kıyamadım. Eklenti 423488 Eklenti 423489 |
Bana göre sizin kabak sakız kabağı.
|
1 Eklenti(ler)
Sayın tuyanın ring usulü dağıttığı tohumlardan çıkan spagetti kabak. sanırım spagetti halini görmek için ekim ayı beklenecek.
|
Sayın limon-severe dağıttığı tohumlar için tekrar teşekkür ederim.
|
1 Eklenti(ler)
|
Sn SDrurul,
Resimdeki, yerli geleneksel kizartmalik kabaga benziyor. Spagetti Kabak olmadigi kesin. Alıntı:
|
Bu sene bahçemede ve balkonumda spagetti kabak yetiştirmeye kalktım. Bahçedekiler nedense kırıldı, koptu.... olmadı, olmadı. Balkonumdaki tek kök ise sürekli meyveye döndü ama yerfıstığı büyüklüğüne gelince sararıp kurudu, tüm yaz hiç meyve oluşturmadan geçti. Şu an hala aynı durum sürüyor ama havaların soğumasıyla yapraklar da iyice sararıp döküldü. Yani bu sene spagetti kabağım olmadı. Hala pazarlarda satılacağı günlerin yakın olmasını umuyorum zira ben bu kabak tadı vermeyen kabağı çok seviyorum. :)
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025