![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hafızam beni yanıltmıyorsa, baklagiller toprağa azot bağlar, yani havanın azotunu alıp toprağa verir, sadece yemek için de yetiştirilse bu değişmez. Ayrıca, bakla yemem ya da bu bana fazla diyenler için, çiçek açmadan bitkinin toprağa karıştırılması da yeşil gübre oluyormuş. Diyeceğim, her şekilde faydalı. Ben her sene hava durumuna göre, kasım sonlarında , (hiç sevmediğim halde) ![]() Bir de güzel tohum rastladı, harika. Hem verimli, hem zararlılara karşı dayanıklı hem de pişince kararmıyor, sapsarı oluyor ve çok lezzetli. Pırasaları fide olarak diktiğini sanmıştım, o yüzden niye seyreltiliyor, dedim. Bereketli olsun. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|