View Single Post
Eski 20-09-2007, 09:31   #167
şükran ünal
Ağaç Dostu

şükran ünal's Avatar

Giriş Tarihi: 25-07-2007
Merhaba arkadaşlar,benim diktiğim semizotlarını bir kez biçerek topladım.Şu an 8-10 cm boydalar sanki büyümeleri yavaşladı gibi geliyor yine hafta sonu biçim yapayım mı yoksa bekleyim mi?Bu arada ağustos ortalarında ektiğim maydonozlarda bayağı boy göstermeye başladılar .10 günlük tatilde komşumuza tembihlemiştik ama açıkçası rastgele sulamış yinede sağolsun. Ben geleli yavrucuklar toparlanmaya başladılar. Domatesler artık vermeyecek gibi görünüyor,bunları sökmeli miyim? Boş bir balık kutusu daha var buna pırasa tohumu alıp ekebilirmiyim şimdi,yoksa bahçeye direk mi ekmeliyim ? Arkadaşlar malum bu aylarda artık havalar serinlemeye başladı tabi bende üşümeye .. Bana güleceksiniz ama sanki gece serinliğinde benim bitkilerimde üşüyormuş gibi geliyor.Yani demem o ki,sardunyalarım ,ortancam ve bu yaz diktiğim yılbaşı çiçeğim dışarıda ama rüzgarda almıyor çok öyle aman aman güneşte almıyor . Biraz daha burada kalabilirler mi? Bazen satırları okurken soruma cevaba rastlıyorum ama uygulama aşamasında arayınca da ne hikmetse o satırları bir daha bulamıyorum .Bu benim çok yoğun iş ve ev koşuşturmasından, nereye nasıl yetişeceğim telaşından olsa gerek .Normalde pratik ve hemen uygulayıcıyım ama bazen olmuyor.Bende artık bu gerekli olanları favorilerime ekliyorum hop oradan bakıveriyorum..Hepinize sevgiler...

şükran ünal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön