agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler
(https)

Beğeni Düzeni42Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-08-2007, 22:42   #11
Ağaçsever

VforVENDETTA's Avatar

Giriş Tarihi: 27-07-2007
Galeri: 27
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon Mesajı Göster
Penelophe, biraz önce Nevsune Hanım'ın yazısını okudum. Brüksel lahanası tohumları Haziran'da ekiliyormuş. Bir araştır istersen.

Şükran Hanım, teşekkür ederim övgülerinize ama abartmışsınız biraz Öyle her yerden fışkırmıyor Bu sene domateslerden, hıyarlardan ve biberlerden istediğim gibi verim alamadım mesela. Taze fasulyelerden de çok fazla ekmeme rağmen yarım kilo zar zor topladım. Ama ister olsun ister olmasın onlarla uğraşmak bile dinlendiriyor ruhumu. Hoş bol bol ürün verseler daha çok dinlenecek ruhum
Benim bir bahçem yok ama her sene terasımda yetiştirdiğim domates, biber gibi bazı sebzelerim olur. Gecen sene 4 tane domates fidesi dikmiştim. Hiç ummuyordum ama onlardan epey bir domates yedik. Bu sene ise 3 fide aldım. Birisi hemen kurudu, birisinin 2 tane kızarmaya yüz tutmuş domatesi vardı, ama tatilden döndüğümde yerlerinde değillerdi. Muhtemelen ben tatildeyken temizlik için gelen yardımcım, evde yemek bulamayınca onları yedi Sonuncusunda da yine 2 tane var, şu anda daha yeni yeni kızarıyor... Bu durum bana çok ilginç geliyor aslında, hem çok az ürün verdiler, hem de çok geç verdiler. Demek siz de benimle aynı durumdasınız Sayın Limon Acaba bu durumun aşırı sıcaklarla bir ilgisi olabilir mi ki?

VforVENDETTA Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:36.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025