View Single Post
Eski 23-08-2007, 15:29   #131
şükran ünal
Ağaç Dostu

şükran ünal's Avatar

Giriş Tarihi: 25-07-2007
Arkadaşlar bende brokoli tohumlarını ektim bakalım ne olacaklar hafta sonu resim çekemedim zaten ben değil de kızım çekecekti onunda yapması gereken ödevleri olunca akşam saatine kaldık inşallah bizde sevgili limon kadar olamasakta buraya ufak çapta resimlerimizi koyacağız .Sevgili limon, İstanbul a gelince o güzel bahçenizi eşimle ziyaret etmek isteriz.O kadar güzel ve çoşkulu ki her yerden sebze fışkırıyor maşallah .Ankara dışına bir seyahate gittiğimizde ikimizde nerede sera var ,nerede yörenin pazarı var biz oralardayız.Semizotları ve tere tohumlarım çıktılar.Neredeyse 1 cm kadar oldular maydonozu da 1,5 karış derinlikte ve uzun plastik saksıya ektim. İnşallah onlardan da fotoğraflar koyacağız.Bu arada Brokolileri ikişer tohum olarak ıslak tülbentte bekletip 1i5 lt lik pet şişelerini ortadan kestim,alltan da dört beş yerinden sıcak et şişleriyle delip hazırladığım torf içine ektim .Zaten tülbent arasındayken uçları patlamıştı bile. Üzerlerini de streç naylon la kapattım ve delikler açtım.gölgedeler akşam açıyorum ve fısfısla hafif suluyorum. onları seyrederken de yemeğimizi yiyoruz.onların her günkü gelişmeleri beni sonsuz dinlendiriyor önceleride ufak çapta ekip dikmemize rağmen bu güzellikleri nasıl farketmemişim anlamıyorum.Hepinize selamlar.

şükran ünal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön