![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Biraz para harcayarak yapılabilecek manuel modern sarımsak ekim aparatları. ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük çiftçilik yapanlar için tasarlanıp yapılabilmesi kolay olan daha modern bir sarımsak ekim aparatı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Önde toprak frezesi toprağı un ufak eder. Arkasında o kanalları açabilecek en sağ ve en solda iki tane kulakçık ile üstten tesviye edecek bir sıyırma ve silindir, en arkadan da bu çivili silindiri yürütürsünüz hepsi bir arada olur. İlave masrafa da gerek yok toprak frezesine sanayide monte ettirilebilir. İstediğiniz genişliğe göre freze seçmeniz şart. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-08-2008
|
Bu seneki yetiştirdigim sarımsak 313 gr |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-05-2016
|
Bu makinalar iş gördünüz bende yapıp ekicem. Olumsuz yönü varmı acaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu.
|
Maalesef bu makineleri hiç kullanmadım. Çünkü hiç sarımsak yetiştirmedim. Bu şekilde de ekim yapıldığını görünce mutlaka birilerinin işine yarar ve işleri kolaylaştırır diye paylaşmıştım. İşe de yarayacağını düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-05-2016
|
Öncelikle teşekkür ederim. Kim nerede kullanıyor adres telefon var mı veya siz nerede görmüştünüz. Ben ilk defa sarımsak ekip deneyeceğim. 4-5 dönüm kadar. Olursa pazarını bulursam 50 dönüm ekicem Eskişehir'de. Emekliye ayrıldım. Uğraşıcam bilgi verirmişsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-08-2015
|
Eklenti 485505 Büyük çiftçilik yapanlar için tasarlanıp yapılabilmesi kolay olan daha modern bir sarımsak ekim aparatı. Eklenti 485506[/QUOTE] her ikisi de güzel hoşuma gitti tarla çalışmalarımda değerlendirebilirim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
sarımsak, sebze, tohum |
|
|