![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-01-2010
|
kesinlikle size katılıyorum..ben şu yaşıma kadar bu seneki gibi lezzetli domates yediğimi hatırlamıyorum..Sadece yıllar öncesinde küçükken köye haftalık gidişlerimizde babannemlerde yediğim domateslerin tadı biraz andırıyordu..Ama çarşı pazardan aldıklarımız mümkün değil yanlarına bile yaklaşamıyorlar...Mükemmel bir his..Ne yazıkki geçen hafta bende son hasatları yaptım..Artık seneye kısmetse yeniden başlayabiliriz... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-05-2012
|
Alıntı:
birde bu çayı ufak mini yapraklı fesliğenlerden yapmıştım oda fena değildi yani kurudu diye üzülmeyin çayınıda yapın içinderim ![]() kahvaltı için birde tavuk olsaydı tam organik yaşıyacağız ama tavuklar çiftlikte oluncada yumurtada öyle oluyor işte |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-01-2010
|
islam joker seni tebrik ederim..bizim köydede naneden maydonoza dereotundan hemen her saydığına kadar yetişiyor ve ben özellikleyanmış hayvan gübresi ile yetiştiriyorum..inanki tadı gerçekten çok ama çok farklı..bunu söylerkende mühendis kimliğimle söylüyorum çünkü teknik olarka bakmaya alışmışım sanırım meslek icabı..hani kendi elim değdi diye demiyorum emin ol.. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|