agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler
(https)




Beğeni Düzeni80Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 28-03-2007, 12:40   #11
Ağaç Dostu
 
limon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6,265
Galeri: 637
Teşekkür ederim Sn.Balıkçı. Oldukça iyi artık. Hatta benden de iyi

Enginar yapraklarını yarım litre kadar suda düdüklü tencerede haşlayıp süzüp her gün 1 su bardağı için. (Şİmdiki düdüklü tencereler çok çeşitli olduğu için süresini siz ayarlayın) En az iki hafta aynı saatlerde içmeye çalışarak devam edin. Ve her gün taze hazırlayın. Toptan yapıp bir hafta içmeyin

Bu arada size yan etkisi hiç olmayan bir bitki çayı tarifi daha. Bu da karaciğer için. 1,5 litre suya 1 kemik zencefil, 1 tane zerdeçal, yarım kabuk tarçın, 2 karanfil kaynamaya başladıktan sonra 5-6 dk sonra kapatıp demlendirin. Günde 2 su bardağı için. Bunu bitene kadar bekletebilirsiniz. Baharatları kabuk olarak kullandığınız için bekledikçe daha güzel oluyor. Tadı da çok güzelmiş (ben içmediğim için bilmiyorum)

Bir de günde 4-5 adet kuru kayısı yemeye çalışın

Biz bunları uyguladık sonuç oldukça başarılı. Hem bizim sorun hepatit c ye bağlı karaciğer bozulmasıydı. Sizinki sanırım balık yanında rakıdan dolayıdır Ha bu arada bu çayı içerken rakıyı kesmeniz gerek tabi
Sevgiler...

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025