![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sn.Balıkçı. Oldukça iyi artık. Hatta benden de iyi ![]() Enginar yapraklarını yarım litre kadar suda düdüklü tencerede haşlayıp süzüp her gün 1 su bardağı için. (Şİmdiki düdüklü tencereler çok çeşitli olduğu için süresini siz ayarlayın) En az iki hafta aynı saatlerde içmeye çalışarak devam edin. Ve her gün taze hazırlayın. Toptan yapıp bir hafta içmeyin ![]() Bu arada size yan etkisi hiç olmayan bir bitki çayı tarifi daha. Bu da karaciğer için. 1,5 litre suya 1 kemik zencefil, 1 tane zerdeçal, yarım kabuk tarçın, 2 karanfil kaynamaya başladıktan sonra 5-6 dk sonra kapatıp demlendirin. Günde 2 su bardağı için. Bunu bitene kadar bekletebilirsiniz. Baharatları kabuk olarak kullandığınız için bekledikçe daha güzel oluyor. Tadı da çok güzelmiş (ben içmediğim için bilmiyorum) Bir de günde 4-5 adet kuru kayısı yemeye çalışın ![]() Biz bunları uyguladık sonuç oldukça başarılı. Hem bizim sorun hepatit c ye bağlı karaciğer bozulmasıydı. Sizinki sanırım balık yanında rakıdan dolayıdır ![]() ![]() Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|