agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler
(https)




Beğeni Düzeni189Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 11-01-2016, 17:36   #26
Ağaç Dostu
 
Taşlıbahçe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2006
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 710
Galeri: 2
Sn Bahcedenn "Marina di Chioggia" ile ilgili geçtiğimiz yılın tohum paylaşım etkinliğinde "Çok lezzetli olan bu çeşidin bana göre tek handikabı engebeli yüzeyinden dolayı soyulmasının biraz zor olması." diye yazmıştı.

Evet, öyle olduğu için de kestiğimiz ikinci kabağımızda soymaktan vazgeçtik ama iyi ki daha fazla uğraşmamışız çünkü bu çeşidin kabukları piştikten sonra sorun olmaktan çıkıyor.

Öyle ince, zar gibi ve ağızda eriyen bir yapısı var ki, bu kabukları yerken ayıracağımızı düşünerek pişirdiğimiz halde kabuklarını da neredeyse fark etmeden yiyiverdik


Name:  DSC_2306.jpg
Views: 2589
Size:  28.4 KB

Taşlıbahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025