View Single Post
Eski 11-01-2016, 17:36   #59
Taşlıbahçe
Ağaç Dostu
 
Taşlıbahçe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2006
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 710
Sn Bahcedenn "Marina di Chioggia" ile ilgili geçtiğimiz yılın tohum paylaşım etkinliğinde "Çok lezzetli olan bu çeşidin bana göre tek handikabı engebeli yüzeyinden dolayı soyulmasının biraz zor olması." diye yazmıştı.

Evet, öyle olduğu için de kestiğimiz ikinci kabağımızda soymaktan vazgeçtik ama iyi ki daha fazla uğraşmamışız çünkü bu çeşidin kabukları piştikten sonra sorun olmaktan çıkıyor.

Öyle ince, zar gibi ve ağızda eriyen bir yapısı var ki, bu kabukları yerken ayıracağımızı düşünerek pişirdiğimiz halde kabuklarını da neredeyse fark etmeden yiyiverdik


Name:  DSC_2306.jpg
Views: 2577
Size:  28.4 KB

Taşlıbahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön