![]() |
|
![]() |
#25 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-07-2020
|
Herkese merhaba. Uzun süredir düzenlemeye çalıştığım bahçemizi azda olsa yoluna koyabildik Bu arada meyve fidanları ve birazda kışlık sebze ekmeyi de başarabildim. Kamelya ve Malzeme deposu olarak kullanabileceğimiz bir yer de yapabildik. Şubat ayına kadar Sulama sistemini de yaparsak yaz için hazır olacağız. Fide yetiştirmeye başlayabileceğim. Sebze yatakları 1 metreye 2 metre. 10 adet Güney-Kuzey yönünde yerleştirildi. Şimdi bu bahçeyi planlamam gerekiyor. Ama ilk defa yapacağım için çok tereddütteyim bir yatağa kaç domates kaç biber kaç salatalık, fasulye dikebilirim bilemedim Önerileriniz olur ise sevinirim arkadaşlar. Birde burası çok fazla rüzgar alıyor. Bitkilere sırık mı dikeyim yoksa her yatağın üzenine T yapıp Kafes tel mi gereyim acaba bitkileri de bunlara bağlarım. rüzgar alan yerlerde tecrübesi olan arkadaşlar öneride bulunabilir mi? Bahçenin son halinden birkaç fotoğraf ekleyeceğim başarabilirsem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen karetta : 12-12-2020 saat 21:35 Neden: resimleridüzgün yükleyemedim |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
sebze, sebze adası, yükseltilmiş yastık |
|
|