agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni14Beğeniler
  • 1 Gönderen berduray
  • 1 Gönderen seleste
  • 1 Gönderen seleste
  • 1 Gönderen ebrub
  • 1 Gönderen Nerkol
  • 2 Gönderen füsunANK
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen acemifüsun
  • 1 Gönderen yigit666
  • 1 Gönderen üzüm
  • 1 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen Çamfıstığı
  • 1 Gönderen mustafaydn78

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 01-02-2011, 11:51   #8
Ağaç Dostu
 
yigit666's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-06-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 545
soslu patlıcan kızartma
malzemeler
1 kilo kemer patlıcan
1 çay bardağı sirke
1 baş sarımsak
1 su bardağı un
1 su bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
2 lt su
yapılışı: patlıcanları alacalı soyun. Uzunlamasına önce dört parçaya,sonra enine bölüp kaynamakta olan tuzlu suda arasıra alt üst ederek ,dirice haşlayın (çatal batıyorsa tamam) daha sonra haşlanan patlıcanları bir süzgeçte üstüne tabak kapatarak iyice süzdürüp, una bulayıp kızgın yağda kızartın kağıt peçete üzerine kızartığınız patlıcanların fazla yağını alın . Diğer yanda sarımsakları havanda biraz tuz ile dövün ,sirke ile karıştırın.
servis tabağına kızartığnız patlıcan dilimlerini dizin.üzerine sirkeli sosu bir kaşık yardımıyla gezdirip sıcak servis yapın .

mrduran beğendi.

Düzenleyen yigit666 : 03-02-2011 saat 20:51 Neden: tarif düzenleme
yigit666 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025