agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni14Beğeniler
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen seleste
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-05-2008, 18:28   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 14-04-2008
Şehir: Burdur
Mesajlar: 338
Galeri: 6
Bir Ege Zeytinyağlısı

Büyük amcamın eşinden öğrendiğim bir yemek

1 adet bostan patlıcanı, zar şeklinde kesilmiş, bir kaç sivri biber, ince doğranmış soğan zeyinyağında birlikte kavuruyoruz. Salça ve rendelenmiş 2 domates ekliyoruz. Altını kısıp pişmeye bırakıyoruz. Bu arada, 2 yumurtayı çırpıyoruz. 10-15 dakika içinde patlıcan piştiğinde, üzerine çırpılmış yumurtayı ekliyoruz. Bir kaç dakika daha pişirip, altını kapatıyoruz. Biraz şakşukaya benziyor. Kavurmayıp çiğden yapmayın, lezzeti o kadar güzel olmuyor.

Sofraya getirirken, yanında bir kaç yaprak feslegen de fena gitmez hani. Afiyet olsun.

mrduran beğendi.
seleste Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:48.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025