agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni10Beğeniler
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen Selma_321

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-03-2017, 09:26   #1
Ağaç Dostu
 
Selma_321's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-03-2016
Şehir: Ankara
Mesajlar: 937
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mutlu_inan Mesajı Göster
Dut tamam da kirazın yaprağından da yapanlar varmış nasıl sarıyorsun be mubarek p
Hemde muhteşem oluyor. Malatyaya özgü bir sarmadır. Hep hayret etmişimdir minik minik nasıl sarıyorlar hiç mi üşenmiyor mübarekler derdim taaaa ki tadına bakana dek. Bence sarması çok zor yemesi, lezzeti ise muhteşem. Kiraz yaprağının muhteşem bir aroması var.
Son not Malatyalılar bildiğim kadarıyla kışında yiyebilmek için kiraz yaprağını salamura yapıyorlar, kurutuyorlar ve dondurucuya koyuyorlar. Bunlar benim bildiklerim

Selma_321 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025