agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni14Beğeniler
  • 1 Gönderen erhan62
  • 1 Gönderen evrim
  • 1 Gönderen darkwood
  • 1 Gönderen tijeen
  • 1 Gönderen Gülgün
  • 1 Gönderen Kiraz
  • 1 Gönderen Wallnut
  • 1 Gönderen Ali H. ALI
  • 1 Gönderen Wallnut
  • 1 Gönderen Sergüzen
  • 2 Gönderen YeşilSeven
  • 1 Gönderen balbay
  • 1 Gönderen kelebek çalısı

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-06-2007, 09:46   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 25-05-2007
Şehir: yurtdisi
Mesajlar: 146
Galeri: 24
Kereviz Sapı

Kereviz sahsen benim severek yedigim bir sebze degil idi, taa ki sap icin üretilmis kerevizlerin (bogaz doldurmasi ile) karisik salataya katilmasi veya kurutularak cesitli yemeklere özellikle agir kokulu et ve ciger yemeklerine katildiginda kokuyu aldigini görene kadar, belki de yaslandik diye daha bir sebze tüketimine yöneldik bilmiyorum ama, bizler sadece tursu yapiminda kullanirdik bu karaciğer dostu sebzeyi.
erhan

çiğdem42 beğendi.
erhan62 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025